Пиріжки з шинкою та сиром - це чудова страва для перекусу або закуски, яка підійде як для домашньої вечері, так і для святкового столу. Кожен крок докладно описаний, щоб приготування пиріжків було легким і задоволенням. Тож давайте почнемо!

Докладніше про приготування смачних пиріжків з шинкою та сиром читайте у нашому матеріалі.

Для приготування смачних пиріжків з шинкою та сиром нам знадобиться:

Спосіб приготування смачних пиріжків з шинкою та сиром:

У теплому молоці, нагрітому до температури 37-40° С, розведіть цукор, сіль та дріжджі для пиріжків з шинкою та сиром. Ретельно перемішайте всі інгредієнти та залиште на 15 хвилин у теплому місці до утворення пінної шапочки на поверхні. Це покаже, що дріжджі активні та можна приступати до замісу тесту. Якщо пінки немає, випічка не вийде.

Додайте майонез і добре перемішайте до однорідної консистенції для пиріжків із шинкою та сиром.

Поступово додавайте борошно, що просіює, замішуючи м'яке та однорідне тісто для пиріжків з шинкою і сиром, при необхідності додаючи ще трохи борошна. Пам'ятайте, що кількість борошна може змінюватись. Тісто для пиріжків з шинкою та сиром "скаже" вам, скільки йому потрібно. Якщо тісто все ще липне, не перестарайтеся з додаванням борошна, щоб уникнути зайвої щільності та несмачності готових пиріжків із шинкою та сиром.

Перекладіть тісто для пиріжків з шинкою та сиром у миску, прикрийте рушником і залиште у теплому місці підніматися протягом 1 години.

Готуйте інгредієнти для начинки для пиріжків із шинкою та сиром. Для змащування заготовок використовуйте жовток. Попередньо розігрійте духовку до 180 градусів.

Наріжте шинку кружальцями завтовшки 0,5-1 см, а сир натріть на великій тертці. Підійде будь-який смачний сир без добавок та замінників.

Змішайте тертий сир, яйце, сіль та перець в одній мисці для начинки для пиріжків із шинкою та сиром.

Розділіть тісто для пиріжків із шинкою та сиром на дві однакові частини. Розкачайте першу половину тонкий прямокутник. Склянкою виріжте кружечки і викладіть по одному шматочку шинки в центр кожного кухля, потім додайте сирну начинку.

Розкачайте другу половину тіста для пиріжків із шинкою та сиром у прямокутник більшого розміру та накрийте їм начинку для пиріжків із шинкою та сиром.

Знову склянкою виріжте заготовки, викладіть їх на деко, змастіть жовтком і випікайте близько 25 хвилин до золотистої скоринки при температурі 180 ° C на режимі "верх+низ" без конвекції.

Готові пиріжки з шинкою та сиром негайно подавайте до столу. Смачного!

Читайте також:

Швидко та дуже апетитно: рецепт незвичайних бутербродів з сосисками та квашеною капустою

Цей запах зводив з розуму всю Одесу: рецепт котлет по-єврейськи, які тушкують у соусі із секретом

Такі бутерброди розлетяться за лічені секунди: рецепт ніжного паштету з оселедця