Яблука 6 штук
Вершки жирністю 33% 100 мл
Яйце 1 штука
Лимон 1 штука
Волоські горіхи 100 г
Молота кориця 1 щіпка
Родзинки 100 г
Мед 3 ст. ложки

Зріжте з яблук верхівки, але не викидайте.

Видаліть серцевинки, поставте фрукти у форму і накрийте верхівками.

Помістіть духовку в розігріту до 140 °С на 40 хвилин.
Збийте віночком вершки та яйце. Додайте туди терту цедру лимона, дрібно нарубані горіхи, корицю, родзинки та мед.
Наповніть сумішшю яблука та накрийте верхівками.
Оберніть кожне яблуко фольгою і поставте в духовку ще півгодини.

Читайте також:

Навіть дві тарілки розлетяться за хвилину: рецепт найсмачніших печериць, обсмажених у пивному клярі

Тарілку розмітять за лічені хвилини: рецепт крабових паличок у клярі

Таке розмітять і дорослі, і діти: рецепт чудового курячого філе в морквяному клярі

Розлітатимуться як насіння: рецепт кабачкових паличок у сирному клярі зі сметаною

Ідеально під малосольні огірочки: рецепт молодої картоплі у клярі. Так ви ще не куштували