Відкриті пиріжки з м'ясом - це унікальна і дуже смачна страва, яку варто спробувати приготувати вже сьогодні.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДокладніше про те, як приготувати відкриті пиріжки з м'ясом, читайте в нашому матеріалі.
Для приготування відкритих пиріжків з м'ясом нам знадобиться:
- Борошно пшеничне - 500 г
- Дріжджі сухі – 10 г
- Молоко - 150 мл
- Яйце куряче - 1 шт.
- Цукор - 1 ст.л.
- Сіль - 1 ч.л.
- Рослинна олія – 3 ст.л.
- Фарш м'ясний - 500 г
- Цибуля ріпчаста - 1 шт.
- Спеції до смаку
Спосіб приготування відкритих пиріжків з м'ясом:
- Підготовка тесту:
- Молоко підігрійте до 37-40 градусів для приготування відкритих пиріжків із м'ясом.
- У мисці змішайте сухі дріжджі, 1 ч. л. цукру та 50 мл теплого молока.
- Залишіть дріжджі на 10-15 хвилин, щоб вони активувалися для приготування відкритих пиріжків з м'ясом.
- В окремій мисці збийте яйце з цукром і сіллю, що залишився.
- Влийте тепле молоко (100 мл), перемішайте.
- Додайте активовані дріжджі, олію та 3/4 просіяного борошна.
- Замісіть тісто, поступово додаючи борошно, що залишилося.
- Тісто має вийти м'яким та еластичним, не липнути до рук.
- Сформуйте з тіста кулю, покладіть в змащену маслом миску, накрийте рушником і залиште в теплому місці на 1,5-2 години для підйому для приготування відкритих пиріжків з м'ясом.
- Приготування начинки:
- Цибулю очистіть та подрібніть для приготування відкритих пиріжків з м'ясом.
- Фарш змішайте з цибулею, сіллю та спеціями до смаку для приготування відкритих пиріжків з м'ясом.
- Формування пиріжків:
- Тісто обомніть, розділіть на рівні частини для приготування відкритих пиріжків із м'ясом.
- Кожну частину тіста розкотіть у коржик завтовшки 5-7 мм.
- На середину коржі викладіть м'ясну начинку.
- Защепіть краю тіста, формуючи пиріжок.
- Викладіть відкриті пиріжки з м'ясом на застелений пергаментом лист.
- Випікання пиріжків:
- Розігрійте духовку до 180 градусів.
- Випікайте відкриті пиріжки з м'ясом протягом 20-25 хвилин|мінути| до золотистого кольору.
Читайте також:
Вся сім'я проситиме добавки: рецепт м'ясних биточків із рисом та зеленню на сковороді
Це неповторне блаженство: рецепт закуски із сала з соусом із авакадо та сиру
Ще апетитніше, ніж пиріжки: рецепт турецьких коржиків із сиром та зеленню на сковороді