Відкриті пиріжки з м'ясом - це унікальна і дуже смачна страва, яку варто спробувати приготувати вже сьогодні.

Докладніше про те, як приготувати відкриті пиріжки з м'ясом, читайте в нашому матеріалі.

Для приготування відкритих пиріжків з м'ясом нам знадобиться:

  • Борошно пшеничне - 500 г
  • Дріжджі сухі – 10 г
  • Молоко - 150 мл
  • Яйце куряче - 1 шт.
  • Цукор - 1 ст.л.
  • Сіль - 1 ч.л.
  • Рослинна олія – 3 ст.л.
  • Фарш м'ясний - 500 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Спеції до смаку

Спосіб приготування відкритих пиріжків з м'ясом:

  1. Підготовка тесту:
  • Молоко підігрійте до 37-40 градусів для приготування відкритих пиріжків із м'ясом.
  • У мисці змішайте сухі дріжджі, 1 ч. л. цукру та 50 мл теплого молока.
  • Залишіть дріжджі на 10-15 хвилин, щоб вони активувалися для приготування відкритих пиріжків з м'ясом.
  • В окремій мисці збийте яйце з цукром і сіллю, що залишився.
  • Влийте тепле молоко (100 мл), перемішайте.
  • Додайте активовані дріжджі, олію та 3/4 просіяного борошна.
  • Замісіть тісто, поступово додаючи борошно, що залишилося.
  • Тісто має вийти м'яким та еластичним, не липнути до рук.
  • Сформуйте з тіста кулю, покладіть в змащену маслом миску, накрийте рушником і залиште в теплому місці на 1,5-2 години для підйому для приготування відкритих пиріжків з м'ясом.
  1. Приготування начинки:
  • Цибулю очистіть та подрібніть для приготування відкритих пиріжків з м'ясом.
  • Фарш змішайте з цибулею, сіллю та спеціями до смаку для приготування відкритих пиріжків з м'ясом.
  1. Формування пиріжків:
  • Тісто обомніть, розділіть на рівні частини для приготування відкритих пиріжків із м'ясом.
  • Кожну частину тіста розкотіть у коржик завтовшки 5-7 мм.
  • На середину коржі викладіть м'ясну начинку.
  • Защепіть краю тіста, формуючи пиріжок.
  • Викладіть відкриті пиріжки з м'ясом на застелений пергаментом лист.
  1. Випікання пиріжків:
  • Розігрійте духовку до 180 градусів.
  • Випікайте відкриті пиріжки з м'ясом протягом 20-25 хвилин|мінути| до золотистого кольору.

Читайте також:

Вся сім'я проситиме добавки: рецепт м'ясних биточків із рисом та зеленню на сковороді

Це неповторне блаженство: рецепт закуски із сала з соусом із авакадо та сиру

Ще апетитніше, ніж пиріжки: рецепт турецьких коржиків із сиром та зеленню на сковороді