Соковиті та хрусткі! На сніданок, у дорогу, на роботу. Конвертики з лаваша з сирно-курячою начинкою - це дуже апетитна страва нашвидкуруч. Підійдуть вони для будь-якого випадку: як перекушування, ситний сніданок, до чаю.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися- Лаваш тонкий 1 штука
- Курячі стегна 2 шт.
- Сир чеддер 60 г
- Помідори 4шт.
- Болгарський перець 1 штука
- Курячі яйця 2 шт.
- Молоко 4 ст. л.
- Соняшникова олія 3 ст. л.
- Кунжут білий 2 ст. л.
- мелений чорний перець 1/4 ч. л.
- Розчин 1/4 год. л.
Конвертики з лаваша з начинкою легко приготувати в домашніх умовах, якщо чітко виконувати кроки в рецепті.
- Як начинку можна брати абсолютно будь-які продукти: сир/зелень, картопляне пюре/цибуля, гриби/цибуля, сир/родзинки, курка/сир. Варіацій безліч, вибирайте за смаком чи за наявності продуктів.
- Щоб правильно вибрати лаваш, потрібно насамперед подивитися на дату виготовлення на упаковці - прострочену випічку краще не брати. Свіжий лаваш повинен мати приємний запах. Уважно подивіться, щоб у ньому був плям і ознак цвілі.
Читайте також:
На тарілці нічого не залишиться: рецепт ситного пирога з лавашу з капустою, яйцем та сметаною
Захочеться їсти без зупинки: рецепт східних грінок з лавашу з сиром та крабовими паличками
Ще крутіше, ніж біляші: турецький рецепт коржів з лаваша з фаршем, помідором та солодким перцем