Соковиті та хрусткі! На сніданок, у дорогу, на роботу. Конвертики з лаваша з сирно-курячою начинкою - це дуже апетитна страва нашвидкуруч. Підійдуть вони для будь-якого випадку: як перекушування, ситний сніданок, до чаю.

  • Лаваш тонкий 1 штука
  • Курячі стегна 2 шт.
  • Сир чеддер 60 г
  • Помідори 4шт.
  • Болгарський перець 1 штука
  • Курячі яйця 2 шт.
  • Молоко 4 ст. л.
  • Соняшникова олія 3 ст. л.
  • Кунжут білий 2 ст. л.
  • мелений чорний перець 1/4 ч. л.
  • Розчин 1/4 год. л.

Конвертики з лаваша з начинкою легко приготувати в домашніх умовах, якщо чітко виконувати кроки в рецепті.

Отже, для приготування філе начинки курячого стегна потрібно попередньо відварити і нарізати невеликими шматочками.
Перець очистіть від насіння та наріжте кубиками. Також наріжте помідори, а сир потрібно натерти на великій тертці.

У глибокій мисці змішайте начинку. Посоліть і поперчіть.
важливо!
  • Як начинку можна брати абсолютно будь-які продукти: сир/зелень, картопляне пюре/цибуля, гриби/цибуля, сир/родзинки, курка/сир. Варіацій безліч, вибирайте за смаком чи за наявності продуктів.
В окремій мисці збийте 1 яйце з молоком, олією та сіллю.
Далі лаваш потрібно розрізати на однакові прямокутники та рясно змастити яєчною сумішшю. На кожну заготівлю викладаємо 1-2 ст. начинки та загортаємо в невеликі конвертики або рулетики.
важливо!
  • Щоб правильно вибрати лаваш, потрібно насамперед подивитися на дату виготовлення на упаковці - прострочену випічку краще не брати. Свіжий лаваш повинен мати приємний запах. Уважно подивіться, щоб у ньому був плям і ознак цвілі.
Підготовлені рулетики викладіть на лист, застелений пекарським папером, змастіть збитим яйцем і посипте кунжутом.
Випікайте в попередньо розігрітій до 200 ° C духовці 15 хвилин.

Читайте також:

Їх потрібно подавати цілими тазиками, інакше не вистачить: рецепт ніжних пиріжків з лавашу з яйцем та цибулею

На тарілці нічого не залишиться: рецепт ситного пирога з лавашу з капустою, яйцем та сметаною

Захочеться їсти без зупинки: рецепт східних грінок з лавашу з сиром та крабовими паличками

Ще крутіше, ніж біляші: турецький рецепт коржів з лаваша з фаршем, помідором та солодким перцем