Страва з кабачків безліч, але цю запіканку ви захочете приготувати ще не раз. Проста у приготуванні запіканка з кабачків із плавленим сиром неодмінно порадує вас своїм ніжним смаком.

Продукти (на 5 порцій)
Кабачки - 500 г
Сир плавлений вершковий - 180 г
Яйця – 3 шт.
Цибуля ріпчаста - 100 г
Олія - ​​2 ст. ложки
Сіль за смаком
Перець чорний мелений - за смаком
*
Для змащування та посипання форми:
Олія вершкове - 10 г
Борошно - 1 ч. ложка

Кабачок нарізаємо кружальцями або півкружочками.

Цибулю очищаємо і нарізаємо півкільцями.

У миску кладемо цибулю та кабачки, солимо і перчимо за смаком. Додаємо олію і перемішуємо.

Сир нарізаємо скибочками.

Скибочки сиру кладемо до овочів і перемішуємо.

Включаємо духовку та розігріваємо до 180 градусів.

Вміст миски перекладаємо в каструлю і постійно перемішуючи, прогріваємо, поки сир майже не розплавиться.

Яйця розбиваємо в миску і збовтуємо.

Вливаємо яйця в каструлю з кабачками. Перемішуємо.

Форму для запікання змащуємо вершковим маслом та посипаємо борошном.

Вміст каструлі викладаємо у форму.

Готуємо кабачки з сиром та яйцями в духовці при 180 градусах 30 хвилин.

Готовий запіканці з кабачків даємо трохи охолонути.