Грибна ікра з варених грибів на зиму – смачна закуска, яка чудово підходить для фаршування яєць, а також намазування на тости. А ще її використовують як начинку для випічки або доповнення до основних страв, наприклад, круп. Для цієї закуски характерний насичений грибний смак із тонкими солодкими нотками моркви.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатисяскладові
- печериці 1 кг;
- морква 500 г;
- цибуля 500 г;
- оливкова олія 150 мл;
- зміна 1 год. л.;
- мелений чорний перець 1/2 ч. л.
Вказана кількість інгредієнтів розрахована на 1,2 л заготовки.
важливо!
- Використовувати можна не тільки ті гриби, які вказані в рецепті, але й інші на власний розсуд. Щоправда, час варіння у своїй треба коригувати залежно від виду.
- Якщо Ви хочете, щоб грибна ікра з варених грибів на зиму вийшла одноріднішою і схожою на паштет, подрібніть її блендером до гладкості.
Ці ласощі ви намазуватимете на хліб ложками: рецепт ікри із зелених помідорів на зиму
Такої смакоти ви не куштували: рецепт кабачкової ікри на зиму з додаванням помідорів
Ви не пошкодуєте, якщо спробуєте: рецепт кабачкової ікри із запеченими в рукаві овочами
Ціла банка йде за пару хвилин: рецепт баклажанної ікри з яблуками та буряками