складові

  • м'ясний фарш 250-300 г
  • сир твердий 150 г
  • яйця 2-3 шт.
  • сметана 2 ст.л.
  • лаваш тонкий
  • майонез
  • кетчуп
  • спеції
  • сіль

Розгорнути лаваш, листи змастити фаршем, дати спокій хвилин на 15, тоді лаваш при згортанні не прорветься, а буде еластичним. Збовтати яйця з додаванням майонезу або сметани, кетчупом та спеціями, підсолити.

Перекласти рулети в промащену олією форму, залити отриманою сумішшю, вона повинна прикривати пиріг «Лаваш у заливці» з м'ясним фаршем щонайменше на 1,5 сантиметра або трохи вище. Поставити на півгодини в духовку, можна готувати страву і в мультиварці - годину в режимі випікання, хвилин за 5-7 до закінчення присипати твердим натертим сиром.

Читайте також: