складові
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися- м'ясний фарш 250-300 г
- сир твердий 150 г
- яйця 2-3 шт.
- сметана 2 ст.л.
- лаваш тонкий
- майонез
- кетчуп
- спеції
- сіль
Розгорнути лаваш, листи змастити фаршем, дати спокій хвилин на 15, тоді лаваш при згортанні не прорветься, а буде еластичним. Збовтати яйця з додаванням майонезу або сметани, кетчупом та спеціями, підсолити.
Перекласти рулети в промащену олією форму, залити отриманою сумішшю, вона повинна прикривати пиріг «Лаваш у заливці» з м'ясним фаршем щонайменше на 1,5 сантиметра або трохи вище. Поставити на півгодини в духовку, можна готувати страву і в мультиварці - годину в режимі випікання, хвилин за 5-7 до закінчення присипати твердим натертим сиром.
Смачніше ніж будь-який пиріг: рецепт заливного лаваша з м'ясним фаршем
Справжня райська насолода: рецепт рулету з лаваша з крабовими паличками та плавленим сиром
Куди там тій шаурмі: рецепт конвертиків з лавашу з начинкою з курки, сиру та помідорів
Ви закохаєтеся в цю страву: рецепт запіканки з лаваша, курячого фаршу та кабачків