Сезон домашніх заготовок на зиму у розпалі. І сьогодні ми познайомимо вас із домашньою абрикосовою "Фантою", яка радуватиме любителів натуральних напоїв. Домашня "Фанта" на зиму готується зі свіжих абрикосів та апельсинів, без додавання консервантів та барвників, що надає домашній "Фанті" особливий шарм. Для приємного аромату домашньої "Фанти", ви можете додати в домашню "Фанту" гілочку свіжої м'яти.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДокладніше про те, як приготувати домашню "Фанту" на зиму читайте у нашому матеріалі.
Для приготування домашньої "Фанти" на зиму нам знадобиться:
Спосіб приготування домашньої "Фанти" на зиму:
1. Ретельно помийте абрикоси та обсушіть їх для домашньої "Фанти" на зиму. Потім розріжте їх навпіл і видаліть кісточки для домашньої "Фанти" на зиму.
2. Для домашньої "Фанти" на зиму необхідно ошпарити апельсин та лимон окропом, що допоможе зняти гіркоту. Наріжте їх на скибочки.
3. Перекладіть абрикоси, апельсини та лимони в чисту стерилізовану банку для домашньої "Фанти" на зиму.
4. Залийте гарячою водою. За бажання можна додати трохи гілочку свіжої м'яти для аромату домашньої "Фанти" на зиму.
5. Щільно закрийте банку з домашньою "Фантою" на зиму кришкою та залиште її на 40 хвилин для настою.
6. Злийте воду з банки в каструлю, додайте цукор і доведіть до кипіння, щоб цукор повністю розчинився.
7. Потім поверніть солодкий сироп назад у банку. Щільно закрийте кришкою.
8. Переверніть банку догори дном, закутайте в рушник і залиште до повного остигання домашньої "Фанти" на зиму.
9. Після остигання, банку з домашньою "Фантою" на зиму можна прибрати на зберігання у темне прохолодне місце.
Тепер у вас є смачний та ароматний домашній напій "Фанта" на зиму, який можна насолоджуватися в будь-яку пору року та поділитися з близькими!
Читайте також:
Ви всю зиму не купуватимете морквину: рецепт зимової заготівлі з морквяного бадилля
Облизуватимете тарілку: рецепт м'яса з солодким болгарським перцем і молодими баклажанами
Насолода вам забезпечена: рецепт "ледачих" голубців, які готуються в лаваші