Будь-яка закуска на столі - це, перш за все, швидко, а також економно, смачно та різноманітно. Сьогодні ми розповімо про один такий варіант швидкої страви для перекусу або для святкового столу.

Докладніше про те, як приготувати смачні швидкі картопляні палички із сиром, читайте у нашому матеріалі.

Для приготування швидких картопляних паличок із сиром нам знадобиться:

Спосіб приготування швидких картопляних паличок із сиром:

Насамперед ми відваримо картоплю і, використовуючи тертку або інші кухонні прилади, перетворимо цей інгредієнт на масу дрібної кашки.

Потім додаємо в картоплю яйця та інші спеції, такі як сіль та мелений чорний перець. Для тих, хто не проти експериментувати на кухні, можете по-своєму додавати інші умовні прянощі, наприклад куркуму.

Щоб наша маса для паличок вийшла густою та липкою, додаємо борошно, добре перемішуючи всі інгредієнти.

Підходить твердий сир, наприклад, гауда (він більш солоний). Нарізаємо сир на брусочки та кладемо на край коржика від картоплі, загортаючи її таким чином, щоб вийшла симпатична паличка. Після, обмочуємо її в сухарях і починаємо смажити в олії з обох боків до золотистої скоринки.

Отримані картопляні палички з сиром ідеально підійдуть як закуска до пікантного соусу або як основна страва для легкого обіду чи вечері. Спробуйте приготувати цю смачну та просту рецептуру навіть у будній день та здивуйте своїх близьких приємним кулінарним заходом!

Читайте також:

Яка ж це смакота: рецепт закусочних млинців з крабовими паличками та сиром

Справжня спокуса: рецепт швидкої закуски на крекерах з крабових паличок, яєць та плавленого сиру

Її величність ніжність: рецепт соковитої буженини в розсолі. Такого ви ще не куштували