У велику тару потрібно покласти всі спеції для маринаду, налити потрібну кількість води та перемішати, щоб сіль розчинилася. При цьому коріандр і перець потрібно розмолоти в ступці, часник очистити і порізати на 2-3 частини.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДля маринаду потрібно:
- вода 1 літр;
- сіль 2 ст. ложки;
- часник 4-5 зубчиків;
- коріандр 1 чайна ложка;
- перець запашний горошком 1 чайна ложка;
- лавровий лист 2-3 штук;
- орегано 1 чайна ложка.
Покладіть м'ясо в маринад, щоб вода покривала шматок. Накрийте кришкою або плівкою та приберіть у холодильник на ніч. 4. Вранці з'єднайте томатну пасту з олією та паприкою. Перемішайте. 5. Дістаньте м'ясо з маринаду, змастіть з усіх боків. 6. Загорніть у фольгу, щільно закривши краї. Відправте в гарячу духовку 180-190 градусів на годину. 7. Відкрийте обережно фольгу, полийте жиром, що утворився, і печіть ще 15 хвилин під грилем до красивої скоринки. 8. М'ясо можна їсти як у гарячому, так і холодному вигляді.
Читайте також:
Шалено смачно і дуже швидко: рецепт яєчного рулетика з ковбасою, помідорами та зеленню
Яке ж це щастя: рецепт заливного пирога на кефірі з рибою та картоплею
Чоловіки з'їдають по дві тарілки: рецепт цибульного супу з сиром та грінками