У велику тару потрібно покласти всі спеції для маринаду, налити потрібну кількість води та перемішати, щоб сіль розчинилася. При цьому коріандр і перець потрібно розмолоти в ступці, часник очистити і порізати на 2-3 частини.

Для маринаду потрібно:

  • вода 1 літр;
  • сіль 2 ст. ложки;
  • часник 4-5 зубчиків;
  • коріандр 1 чайна ложка;
  • перець запашний горошком 1 чайна ложка;
  • лавровий лист 2-3 штук;
  • орегано 1 чайна ложка.

Покладіть м'ясо в маринад, щоб вода покривала шматок. Накрийте кришкою або плівкою та приберіть у холодильник на ніч. 4. Вранці з'єднайте томатну пасту з олією та паприкою. Перемішайте. 5. Дістаньте м'ясо з маринаду, змастіть з усіх боків. 6. Загорніть у фольгу, щільно закривши краї. Відправте в гарячу духовку 180-190 градусів на годину. 7. Відкрийте обережно фольгу, полийте жиром, що утворився, і печіть ще 15 хвилин під грилем до красивої скоринки. 8. М'ясо можна їсти як у гарячому, так і холодному вигляді.

Читайте також:

Шалено смачно і дуже швидко: рецепт яєчного рулетика з ковбасою, помідорами та зеленню

Яке ж це щастя: рецепт заливного пирога на кефірі з рибою та картоплею

Чоловіки з'їдають по дві тарілки: рецепт цибульного супу з сиром та грінками