Температура повітря за вікном знижиться і доки не пахне новорічним олів'є та мандаринами, пропонуємо освоювати рецепти та інших поживних салатів.

Сьогодні пропонуємо вам рецепт страви, в якому відмінно поєднуються риба, морква, горіхи та цибуля. Заправляється салат майонезом, але ви можете замінити його на грецький йогурт чи сметану. Отже, рецепт салату "Кузьмич".

Салат "Кузьмич", кадр з відео
Салат "Кузьмич", кадр з відео

Інгредієнти:

  • цибуля – 5 шт.;
  • морква - 2 шт.;
  • риба - 600 г;
  • яйця - 3 шт.;
  • горіхи волоські - 100 г;
  • майонез — 1 ст.л.;
  • сіль - щіпка.

Приготування салату "Кузьмич":

1.Нарізаємо півкільцями цибулю, в сковороді на олії обсмажуємо її до золотистого кольору. У цей час відварюємо до готовності рибу. Натираємо дрібно моркву і відправляємо обсмажуватись до цибулі.

2.Нарізаємо варені яйця невеликим кубиком, викладаємо в салатник. Готову рибу позбавляємо кісток і шкіри, ділимо на маленькі шматочки. Викладаємо смажену цибулю та моркву до яєць, туди ж відправляємо рибу.

3.Подрібнюємо волоський горіх і злегка обсмажуємо на сухій сковороді, висипаємо в салат. Солимо блюдо, заправляємо майонезом і ретельно перемішуємо.

Салат "Кузьмич", кадр з відео
Салат "Кузьмич", кадр з відео

Як риба для салату рекомендується використовувати хек або мінтай. Якщо додати до салату вершковий сир та подрібнити, можна отримати чудовий паштет і мазати його на хліб.

Читайте також:

Гідна заміна "Шубе": рецепт сільського салату з оселедцем та картоплею.

Для міцного здоров'я як у Ахіллеса: рецепт грецького кускуса для гарніру.

Дуже смачний та поживний салат із шинкою: такий рецепт ви точно захочете для вечері.