Температура повітря за вікном знижиться і доки не пахне новорічним олів'є та мандаринами, пропонуємо освоювати рецепти та інших поживних салатів.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяСьогодні пропонуємо вам рецепт страви, в якому відмінно поєднуються риба, морква, горіхи та цибуля. Заправляється салат майонезом, але ви можете замінити його на грецький йогурт чи сметану. Отже, рецепт салату "Кузьмич".
Інгредієнти:
- цибуля – 5 шт.;
- морква - 2 шт.;
- риба - 600 г;
- яйця - 3 шт.;
- горіхи волоські - 100 г;
- майонез — 1 ст.л.;
- сіль - щіпка.
Приготування салату "Кузьмич":
1.Нарізаємо півкільцями цибулю, в сковороді на олії обсмажуємо її до золотистого кольору. У цей час відварюємо до готовності рибу. Натираємо дрібно моркву і відправляємо обсмажуватись до цибулі.
2.Нарізаємо варені яйця невеликим кубиком, викладаємо в салатник. Готову рибу позбавляємо кісток і шкіри, ділимо на маленькі шматочки. Викладаємо смажену цибулю та моркву до яєць, туди ж відправляємо рибу.
3.Подрібнюємо волоський горіх і злегка обсмажуємо на сухій сковороді, висипаємо в салат. Солимо блюдо, заправляємо майонезом і ретельно перемішуємо.
Як риба для салату рекомендується використовувати хек або мінтай. Якщо додати до салату вершковий сир та подрібнити, можна отримати чудовий паштет і мазати його на хліб.
Читайте також:
Гідна заміна "Шубе": рецепт сільського салату з оселедцем та картоплею.
Для міцного здоров'я як у Ахіллеса: рецепт грецького кускуса для гарніру.
Дуже смачний та поживний салат із шинкою: такий рецепт ви точно захочете для вечері.