Кожен, хто переймається своїм здоров'ям, знає, що білокачанна капуста - дуже корисний овоч. Ще б пак, вона стабілізує соки в організмі людини, заспокоїть роздратовані слизові і сприяє балансу в мікрофлорі. А ще в капусті міститься велика кількість вітаміну К, який відповідає за регенерацію тканин та кісток. Також він дуже корисний для здоров'я зубів та стану печінки.

Приготуйте усі необхідні продукти.

Капуста білокачанна - 600 г
Олія - ​​50 мл
Сушений червоний перець гострий – 0,25 шт.
Лимон - 1 шт.
Цукор - 1 ч.л.
Сіль - за смаком

Гострий сушений перець необхідно потовкти у ступці. Якщо у вас свіжий перець, то дрібно наріжте.

Видавіть із лимона сік.

Капусту наріжте кубиками.

Залийте капустяні кубики окропом і залиште на 2 хвилини.

Тим часом розжарите масло, додайте до нього подрібнений перець, цукор і сіль. Перемішайте і прогрійте разом хвилинку до розчинення солі і цукру.

Злийте з капусти воду.

Заправте капусту лимонним соком і залийте гарячою олією зі спеціями.
Залишіть маринуватися на 4 години.

Читайте також:

Корисна смакота, яка сподобається кожному: салат із запеченим болгарським перцем, квасолею та цибулею

Так роблять у ресторанах Парижа: рецепт найніжнішого салату з курячою печінкою та "секретом"

Його закривають на зиму, але першу банку відкривають на другий день: рецепт салату з баклажанів по-татарськи

Коли немає часу швидко накрити на стіл: рецепт ситного салату "Старий мисливець" на зиму – всі попросять добавки