Кожен, хто переймається своїм здоров'ям, знає, що білокачанна капуста - дуже корисний овоч. Ще б пак, вона стабілізує соки в організмі людини, заспокоїть роздратовані слизові і сприяє балансу в мікрофлорі. А ще в капусті міститься велика кількість вітаміну К, який відповідає за регенерацію тканин та кісток. Також він дуже корисний для здоров'я зубів та стану печінки.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяПриготуйте усі необхідні продукти.
Капуста білокачанна - 600 г | ||
Олія - 50 мл | ||
Сушений червоний перець гострий – 0,25 шт. | ||
Лимон - 1 шт. | ||
Цукор - 1 ч.л. | ||
Сіль - за смаком |
Гострий сушений перець необхідно потовкти у ступці. Якщо у вас свіжий перець, то дрібно наріжте.
Видавіть із лимона сік.
Капусту наріжте кубиками.
Залийте капустяні кубики окропом і залиште на 2 хвилини.
Злийте з капусти воду.
Заправте капусту лимонним соком і залийте гарячою олією зі спеціями.
Залишіть маринуватися на 4 години.
Читайте також:
Так роблять у ресторанах Парижа: рецепт найніжнішого салату з курячою печінкою та "секретом"