Салат із крабовими паличками, огірком та яєчними млинцями є яскравим представником сучасної європейської кухні. Це апетитна та насичена страва, яку можна приготувати як для повсякденної вечері, так і для святкового столу.

Підготуйте необхідні інгредієнти для барвистого та ситного салату з крабовими паличками та яєчними млинцями:

  • крабові палички – 200 г;
  • огірок (середній) – 2 шт;
  • яйце куряче - 2-3 штуки;
  • вода холодна – 40 мл;
  • борошно пшеничне – 1,5 ст.л.;
  • майонез до смаку;
  • сіль за смаком.

Важливо!

  • Крабові палички розморожуйте за 30 хвилин до створення блюда.

Крабові палички потрібно очистити від обгорток. Їх потрібно нарізати брусочками чи кубиками – за своїм бажанням. Викладіть нарізку у глибоку ємність.

Промийте огірок у воді, зріжте хвостики і обов'язково скуштуйте овоч на смак, щоб видалити гіркий плід або замінити його іншим. Огірки потрібно нарізати великою соломкою.

У глибокій мисці збити яйця з водою, посолити. Всипте борошно пшеничне і акуратно збийте, намагаючись не утворити грудочки.

Прогрійте сковороду, змастіть її олією і влийте порцію яєчного тіста. Обсмажте з кожного боку по хвилині, формуючи млинці. Повинно вийти приблизно 3-4 яєчні млинці, залежно від величини яєць і діаметра сковороди, на якій вони смажаться.

Остудити та нарізати соломкою.

Порада!

  • За бажанням припустимо додати трохи овочевої приправи або приправи до курки для посилення смаку млинців.

Заправити салат майонезом і досолити до смаку, все добре перемішати.

Викладіть салат з крабовими паличками та яєчними млинцями на тарілку і прикрасьте зеленню, подайте до столу відразу після приготування.

Зазначимо, що салат із крабовими паличками, яйцем та млинцями не рекомендується готувати заздалегідь, оскільки огіркова нарізка випустить сік. Однак можна заздалегідь обсмажити млинці яєчні і зберігати їх в холодильнику до приготування всієї страви з іншими інгредієнтами.

Читайте також:

Його називають "Зимовий делікатес": рецепт салату з цвітної капусти з болгарським перцем на зиму.

Взимку одна баночка з'їдається за день: рецепт салату з буряка, перцю та моркви на зиму

І для бутербродів, і для салатів, і для м'яса: рецепт в'ялених помідорів у духовці на зиму