Незвичайний ароматний салат з кабачків по-корейськи обов'язково стане хітом. Відмінний вибір для любителів пікантних страв з простим і доступним набором продуктів.

Інгредієнти (на 6 порцій):

Кабачки: 500 г (1-2 шт.)

Морква: 200 г (1 шт.)

Перець чилі: 5-10 г

Часник: 2-3 зубчики.

Свіжий кріп: 20 г.

Оцет: 1 столова ложка.

Рослинна олія: 1-2 ст.

Перець чорний мелений: за смаком

Сіль: половина чайної ложки.

Цукор: 2 ч. л.

Молотий коріандр: 1 щіпка.

Чебрець сушений: 1 щіпка.

Молота паприка: 1 щіпка.

Інструкції для приготування:

Поставте каструлю із водою нагріватися.

Кабачки нарізаємо чвертькільцями.

Як тільки вода закипить, покладіть кабачки в киплячу воду і варіть 5-7 хвилин.

Відкиньте їх на друшляк через вказаний час.

Пропустити часник через прес.

Очистіть моркву і натріть її на тертці для моркви корейською.

Тонко наріжте гострий перець чилі та дрібно наріжте свіжий кріп.

У великій мисці змішайте варені кабачки, терту моркву, пресований часник, нарізаний перець чилі та кріп.

Додайте мелений чорний перець, сіль, цукор, оцет і олію і посипте меленим коріандром, сушеним чебрецем і меленою паприкою.

Потім ретельно перемішайте всі інгредієнти, щоб забезпечити рівномірний розподіл спецій та приправ.

Після цього щільно покладіть салат у контейнер та охолодіть протягом 1 години, щоб смаки змішалися.

Читайте також:

Швидко, смачно та апетитно: рецепт салату з молодої картоплі, кукурудзи та яєць

Дуже швидко і дуже апетитно: рецепт вареників з молодою капустою та беконом

Їх розхоплюватимуть двома руками: рецепт млинців з кабачків, картоплі та сиру