У мережі розповіли, як приготувати чудові овочеві оладки із сиром.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяІнгредієнти:
600 г молодих кабачків.
300 г картоплі.
100 м твердого сиру.
20 г свіжого кропу (5-6 гілочок).
2 яйця.
100 г борошна.
30 мл олії (2 ст. ложки).
3 г розпушувача (близько 1 чайної ложки).
5 г солі (1 чайна ложка).
Свіжі чорний перець за смаком.
Інструкції:
Молоді кабачки промийте, обсушіть і відріжте хвостики з обох боків. Натріть їх у великій тертці. Руками відіжміть зайвий сік і помістіть в глибоку миску.
Картоплю очистіть, промийте і натріть на тертці і додайте в миску з кабачками.
Потім натираємо твердий сир і додаємо його до овочів.
Вбийте яйця, додайте борошно, що просіює, і розпушувач. Приправте сіллю та свіжомеленим чорним перцем.
У кропу видаліть товсті стебла, дрібно наріжте і додайте в миску до решти інгредієнтів. Все добре перемішайте до однорідності.
Нагрійте сковороду з покриттям антипригарним (діаметром близько 17 см) на помірному вогні. Маслом змащувати не потрібно, тому що тісто вже містить його.
Викладіть 3 столові ложки тіста на розігріту сковороду, потім розрівняйте по всьому дну. Накрийте кришкою і смажте на середньому вогні 3-4 хвилини до золотистого кольору.
Акуратно переверніть млинець і смажте під кришкою ще 2-3 хвилини.
Повторіть процес із тестом, щоб вийшло ще млинців. Усього у вас має вийти близько 9 штук.
Читайте також:
Справжнє літнє смакота: рецепт салату з картоплі та редиски із заправкою зі сметани та гірчиці
Це краще за будь-які пиріжки: рецепт тонких картопляних язичків з молодою капустою
Їх називають "Тещина хитрість: рецепт швидких пиріжків з багету з сиром, печерицями та сметаною