Що робити, якщо вам дуже захотілося справжніх домашніх пиріжків, а часу на їх приготування зовсім немає, власне, як і бажання.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяАле не впадайте у відчай, не все втрачено! Сьогодні ми розкриємо одну тещину хитрість, яка допоможе нагодувати всю родину.
Йдеться про швидкі пиріжки з багету з сиром, печерицями та сметаною. Саме їх і називають "Тещина хитрість". І не просто: продуктів потрібно не так вже й багато, а часу на приготування таких пиріжків йде ще менше.
Інгредієнти для пиріжків із багету
на 4 порції
Багет – 1 шт.
Печериці – 200 г
Сир – 100 г
Сметана (15%) – 3 ст.л.
Цибуля – 1 шт.
Часник – 1 зуб.
Олія – 50 г
Сіль, перець – за смаком
Процес приготування пиріжків з багету
Для початку потрібно взяти багет, нарізати його кружальцями шириною трохи більше 5-7 сантиметрів. Потім з кожного шматочка потрібно дістати м'яку частину таким чином, щоб у вас вийшла своєрідна чашка - по краях залишаються стінки багету, а знизу - невелике дно з м'якої частини. Відразу зазначимо: окрайці для цієї мети не підходять, їх краще відкласти убік.
Далі дрібно нарізаємо печериці, цибулю та часник. Наперед натираємо сир на середній тертці.
Цибулю, гриби та часник викладаємо на сковороду і обсмажуємо їх до ніжного ступеня готовності. А за 5 хвилин до цієї готовності додаємо на сковорідку сметану і сіль з перцем.
Перемішавши начинку, наповнюємо їй шматочки багету, які ми приготували заздалегідь. Після цього посипаємо зверху всю цю смакоту натертим сиром і відправляємо в духовку на 10 хвилин при температурі 200 градусів.
Тепер залишилося дістати їх із духовки та нагодувати всіх, хто збігся на цей шикарний аромат!
Смачного!
Читайте також:
І ось спробуйте від цього відмовитись: рецепт гречки з фаршем у томатному соусі
Кущі будуть ломитися від солодких помідорів: як правильно поливати томати у спеку