Закуски у вигляді рулетів часто подають на святкові столи, бо це не лише смачно, а й гарно.
Рулети з лаваша хороші тим, що в них можна загорнути будь-яку начинку. Це відкриває безмежний простір для експериментів з різними інгредієнтами. Ось ще один безпрограшний рецепт.
Ковбаса або шинка 100-150 г
Зелень 1 невеликий пучок
Тонкий лаваш 1 штука
Майонез до смаку
Морква по-корейськи 100-150 г
Зазначимо, що морквяна начинка не тільки дуже смачна, але ще й дуже яскрава. Гарний помаранчевий рулет з морквою, зеленню та шинкою прикрасить стіл та підніме настрій одним своїм виглядом.

Наріжте ковбасу соломкою чи невеликими шматочками. Зелень дрібно|мілко| нарубайте.

Розстеліть лаваш на столі та змастіть майонезом. Зверху рівним шаром розподіліть моркву, ковбасу та зелень.

Поверніть у щільний рулет, загорніть у фольгу і заберіть у холодильник на дві-три години. Перед подачею наріжте порційними шматочками.

Читайте також:

Ідеально для 8 березня: рецепт закусочного торта з лавашу з сиром, печерицями та сметаною

І ось як його не з'їсти до останньої крихти: рецепт пирога з лавашу з сиром та куркою

Спробувавши один раз, ви готуватимете їх постійно: рецепт ситних трубочок з лаваша з картоплею