Рулет з лаваша з ковбасою та морквою по-корейськи це набагато смачніше та цікавіше за звичайні бутерброди. А ще – менш калорійно, бо лаваш набагато легший за будь-який хліб.
Закуски у вигляді рулетів часто подають на святкові столи, бо це не лише смачно, а й гарно.
Рулети з лаваша хороші тим, що в них можна загорнути будь-яку начинку. Це відкриває безмежний простір для експериментів з різними інгредієнтами. Ось ще один безпрограшний рецепт.
Ковбаса або шинка 100-150 г
Зелень 1 невеликий пучок
Тонкий лаваш 1 штука
Майонез до смаку
Морква по-корейськи 100-150 г
Зазначимо, що морквяна начинка не тільки дуже смачна, але ще й дуже яскрава. Гарний помаранчевий рулет з морквою, зеленню та шинкою прикрасить стіл та підніме настрій одним своїм виглядом.
Наріжте ковбасу соломкою чи невеликими шматочками. Зелень дрібно|мілко| нарубайте.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Випічка ідеально підходить для різних випадків: від затишних домашніх чаювань до святкових заходів. Вони можуть бути як холодними, так і теплими, що робить їх універсальним десертом.