Жодне застілля українців не обходиться без хрону. Його подають до холодця, до запеченого м'яса, до шпондера та черевця. Ще б пак, цей гострий і пікантний соус давно завоював серця українців.

Буряк відварений - 250 г
Лимон - 1/2 шт.
Сметана - 2-3 ст.л.
Хрін (готова приправа) – близько 100 г (за смаком)
сіль

Як приготувати польську закуску з буряком?

Варений буряк натерти на тертці, збризкати соком лимона, посолити.

Додати сметану та консервований хрін до смаку. Перемішати.

Готову польську закуску зберігаємо в холодильнику.

Читайте також:

Дуже просто, але дуже смачно: рецепт салату з квасолею, морквою по-корейськи та пекінською капустою

Одна порція розлетиться за пару хвилин: рецепт салату з квашеної капусти з насінням льону та яблуком

Від них неможливо відірватися: пиріжки з капустою із тонкого хрусткого тіста, які називають "Сигари"

Навіть реєструватися не потрібно: українцям почали видавати продуктові набори – як отримати

Всі будуть захоплюватися цією начинкою: рецепт ніжного листкового пирога з крабовими паличками, сиром та яйцями