Шукаєте просту, але ефектну закуску, яка здивує ваших гостей? Яєчно-сирний рулет із крабовими паличками – це ідеальне рішення! Його ніжні шари, ароматна начинка та привабливий вигляд не залишать байдужим жодного гурмана. Приготування рулету не займе багато часу, а інгредієнти доступні в будь-якому магазині.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДокладніше про приготування сирного рулету з крабовими паличками читайте у нашому матеріалі.
Для приготування сирного рулету з крабовими паличками нам знадобиться:
- Сир твердий - 300 г
- Яйця (великі) – 2 шт.
- Сметана – 3 ст. ложки
- Морква – 80 г
- Крабові палички – 150 г
- Сир плавлений - 180 г
- Часник - 1-2 зубчики
- Кріп свіжий - 5 г
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений - за смаком
- Олія - 1 ст. ложка
Спосіб приготування сирного рулету з крабовими паличками:
- Розігрійте духовку до 180 °C.
- Натріть на дрібній терці твердий сир та моркву, змішайте.
- Додайте до сирно-морквяної маси сметану, сіль, перець та яйця.
- Ретельно перемішайте.
- Застеліть лист пергаментом, змастіть маслом і викладіть сирно-морквяну масу. Розрівняйте.
- Випікайте корж 15-20 хвилин.
- Остудіть корж.
- Натріть на дрібній тертці крабові палички, сир плавлений.
- Додайте до них часник та кріп, перемішайте.
- Відокремте корж від пергаменту, викладіть на нього начинку, розподіліть.
- Поверніть рулет, оберніть плівкою. Охолодіть 2:00.
- Наріжте рулет порційними шматочками.
Читайте також:
Його завжди з'їдають першим: рецепт цвітної капусти, яка запікається у маринаді
Ніжніше ви точно не куштували: рецепт ароматної запіканки з гарбуза та сиру
Виходить дуже соковитим і ніжним: рецепт курячого філе в сметанно-гірчичному соусі