Шукаєте просту, але ефектну закуску, яка здивує ваших гостей? Яєчно-сирний рулет із крабовими паличками – це ідеальне рішення! Його ніжні шари, ароматна начинка та привабливий вигляд не залишать байдужим жодного гурмана. Приготування рулету не займе багато часу, а інгредієнти доступні в будь-якому магазині.

Докладніше про приготування сирного рулету з крабовими паличками читайте у нашому матеріалі.

Для приготування сирного рулету з крабовими паличками нам знадобиться:

  • Сир твердий - 300 г
  • Яйця (великі) – 2 шт.
  • Сметана – 3 ст. ложки
  • Морква – 80 г
  • Крабові палички – 150 г
  • Сир плавлений - 180 г
  • Часник - 1-2 зубчики
  • Кріп свіжий - 5 г
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Олія - ​​1 ст. ложка

Спосіб приготування сирного рулету з крабовими паличками:

  1. Розігрійте духовку до 180 °C.
  2. Натріть на дрібній терці твердий сир та моркву, змішайте.
  3. Додайте до сирно-морквяної маси сметану, сіль, перець та яйця.
  4. Ретельно перемішайте.
  5. Застеліть лист пергаментом, змастіть маслом і викладіть сирно-морквяну масу. Розрівняйте.
  6. Випікайте корж 15-20 хвилин.
  7. Остудіть корж.
  8. Натріть на дрібній тертці крабові палички, сир плавлений.
  9. Додайте до них часник та кріп, перемішайте.
  10. Відокремте корж від пергаменту, викладіть на нього начинку, розподіліть.
  11. Поверніть рулет, оберніть плівкою. Охолодіть 2:00.
  12. Наріжте рулет порційними шматочками.

Читайте також:

Його завжди з'їдають першим: рецепт цвітної капусти, яка запікається у маринаді

Ніжніше ви точно не куштували: рецепт ароматної запіканки з гарбуза та сиру

Виходить дуже соковитим і ніжним: рецепт курячого філе в сметанно-гірчичному соусі