Пиріжки, приготовані з картопляного тіста з соковитою начинкою - звичні і улюблені багатьма ласощі.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися- картопля – 5-6 штук;
- яйце куряче - 1 штука;
- мускатний горіх – за смаком;
- перець мелений білий – за смаком;
- борошно - 2-4 ст. ложки (з гіркою);
- олія рослинна - для смаження.
Для начинки:
- ковбаски домашні (або м'ясний фарш) - 200 г;
- зелень – 1 великий пучок;
- сир твердий – 50 г;
- цибуля ріпчаста - 1/2 шт.;
- сіль за смаком.
Картоплю відварити у мундирі до готовності. Потім перетворити картоплю на пюре. Додати яйце, спеції та добре перемішати. Додати трохи борошна і знову все перемішати.
На долоню кладемо невелику кількість картопляної маси, на неї – начинку.
Розігріти сковороду. Обсмажити картопляні пиріжки з двох сторін на олії.
Викласти на паперові рушники, щоб забрати зайвий жир.
Читайте також:
Обов'язково спробуйте: рецепт смачних картопляних пиріжків з фаршем та морквою.
Весь тазик з'їдається за день: рецепт апетитних пиріжків з картоплею та квашеною капустою
Усі подумають, що це пиріжки: рецепт ситних картопляних котлет із гречкою