Хрумка скоринка, ніжна картопля і соковита начинка - ось що чекає кожного, якщо приготувати картопляні пиріжки з ковбасками та зеленню. Смачні та ситні рум'яні пиріжки зі звичайної картоплі смачні і холодними, і гарячими.
Картопляні зрази з начинкою, фото: youtube.com
Пиріжки, приготовані з картопляного тіста з соковитою начинкою - звичні і улюблені багатьма ласощі.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Пиріжки з картоплі з начинкою відрізняються ніжним та соковитим внутрішнім вмістом, а також хрусткою скоринкою. Ця смачна і ситна страва може бути подана як основна страва або закуска, що ідеально підходить для обіду або вечері.
Крім того, пиріжки з картоплі з начинкою – не лише смачна страва, а й своєрідне відображення історії та традицій української національної кухні. Вони є символом затишку та домашнього тепла, їх аромат та смак можуть привести нас у далеке минуле та нагадати про наше коріння та традиції.
Отже, щоб приготувати картопляні пиріжки-зрази з начинкою з ковбасок та зелені, знадобляться такі продукти:
картопля – 5-6 штук;
яйце куряче - 1 штука;
мускатний горіх – за смаком;
перець мелений білий – за смаком;
борошно - 2-4 ст. ложки (з гіркою);
олія рослинна - для смаження.
Для начинки:
ковбаски домашні (або м'ясний фарш) - 200 г;
зелень – 1 великий пучок;
сир твердий – 50 г;
цибуля ріпчаста - 1/2 шт.;
сіль за смаком.
Насамперед на олії обсмажуємо нарізану цибулю і подрібнені ковбаски (або фарш).
Далі потрібно додати подрібнену зелень. Посолити та тушкувати, поки зелень не стане м'якою, близько 10-15 хвилин. Додати натертий сир (за бажанням).
Картоплю відварити у мундирі до готовності. Потім перетворити картоплю на пюре. Додати яйце, спеції та добре перемішати. Додати трохи борошна і знову все перемішати.
На долоню кладемо невелику кількість картопляної маси, на неї – начинку.
Сформувати пиріжки-котлетки. Щоб полегшити процес, руки потрібно змочувати водою.
Розігріти сковороду. Обсмажити картопляні пиріжки з двох сторін на олії.
Викласти на паперові рушники, щоб забрати зайвий жир.
Забудьте нудні курячі гомілки – наші курячі чупси з хрумким беконом, пряними спеціями та найніжнішим соусом з авокадо перетворюють звичайну вечерю на свято смаку
Шукаєте простий, але ефектний салат, який розлітається зі столу швидше за гарячі новини? Цей яскравий буряковий хіт підкорює з першого укусу – мінімум інгредієнтів, максимум смаку
Коли за вікном похмурий листопад, час налити собі тарілку сонячного тепла — ароматний гарбузовий суп з молоком і імбиром. Ніжний, пряний і зігріваючий — він миттєво піднімає настрій і робить затишніше будні.