М'ясні котлети з квасолею - це смачна і ситна страва, яку можна приготувати на обід або вечерю. Воно сподобається всім любителям квасолі та м'ясних страв.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДокладніше про приготування м'ясних котлет із квасолею читайте у нашому матеріалі.
Для приготування м'ясних котлет з квасолею нам знадобиться:
- 500 г фаршу
- 200 г квасолі
- 1 цибулина
- 1 пучок петрушки
- 1 яйце
- 1 столова ложка молока
- Сіль, перець за смаком
- Борошно для паніровки
Спосіб приготування м'ясних котлет із квасолею:
-
Квасолю замочіть у холодній воді на 2-4 години (або на ніч). Потім воду злийте, а квасолю викладіть у каструлю і залийте свіжою водою. Варіть квасолю на середньому вогні близько 1 години до м'якості за рецептом м'ясних котлет з квасолею.
-
Воду, що залишилася, злийте з квасолі. Квасолю розітріть у пюре товкачем для картоплі або подрібніть у блендері.
-
Петрушку промийте, струсіть і дрібно наріжте. Цибулю очистіть і наріжте дуже дрібними кубиками.
-
У мисці з'єднайте фарш, цибулю, квасолю, петрушку, яйце, сіль та перець. Влийте молоко. Все добре перемішайте до однорідності.
-
Оброблювальну дошку посипте борошном. З фаршу сформуйте невеликі котлети та викладіть їх на дошку. Зверху котлети присипте борошном.
-
На сковороду влийте масло, щоб воно покривало дно. Розігрійте. Викладіть на сковороду котлети та обсмажте на середньому вогні близько 3 хвилин, до підрум'янювання.
-
Потім переверніть котлети на інший бік, зменшіть вогонь, накрийте кришкою сковороду і на невеликому вогні доведіть котлети до готовності, ще 5-7 хвилин.
-
М'ясні котлети з квасолею готові. Перекладіть котлети на тарілку і подавайте з будь-яким салатом та гарніром.
Читайте також:
Ви навіть не уявляєте, наскільки це смачно: рецепт лаваша з плавленим сиром та крабовими паличками
У них закохуються всі, скуштувавши один раз: рецепт закусочних кексів з сардельками та томатами