М'ясні котлети з квасолею - це смачна і ситна страва, яку можна приготувати на обід або вечерю. Воно сподобається всім любителям квасолі та м'ясних страв.

Докладніше про приготування м'ясних котлет із квасолею читайте у нашому матеріалі.

Для приготування м'ясних котлет з квасолею нам знадобиться:

  • 500 г фаршу
  • 200 г квасолі
  • 1 цибулина
  • 1 пучок петрушки
  • 1 яйце
  • 1 столова ложка молока
  • Сіль, перець за смаком
  • Борошно для паніровки

Спосіб приготування м'ясних котлет із квасолею:

  1. Квасолю замочіть у холодній воді на 2-4 години (або на ніч). Потім воду злийте, а квасолю викладіть у каструлю і залийте свіжою водою. Варіть квасолю на середньому вогні близько 1 години до м'якості за рецептом м'ясних котлет з квасолею.

  2. Воду, що залишилася, злийте з квасолі. Квасолю розітріть у пюре товкачем для картоплі або подрібніть у блендері.

  3. Петрушку промийте, струсіть і дрібно наріжте. Цибулю очистіть і наріжте дуже дрібними кубиками.

  4. У мисці з'єднайте фарш, цибулю, квасолю, петрушку, яйце, сіль та перець. Влийте молоко. Все добре перемішайте до однорідності.

  5. Оброблювальну дошку посипте борошном. З фаршу сформуйте невеликі котлети та викладіть їх на дошку. Зверху котлети присипте борошном.

  6. На сковороду влийте масло, щоб воно покривало дно. Розігрійте. Викладіть на сковороду котлети та обсмажте на середньому вогні близько 3 хвилин, до підрум'янювання.

  7. Потім переверніть котлети на інший бік, зменшіть вогонь, накрийте кришкою сковороду і на невеликому вогні доведіть котлети до готовності, ще 5-7 хвилин.

  8. М'ясні котлети з квасолею готові. Перекладіть котлети на тарілку і подавайте з будь-яким салатом та гарніром.

Читайте також:

Секрет турецьких господинь: рецепт ніжного соті з курки в томатній пасті, від якого ви будете в захваті

Ви навіть не уявляєте, наскільки це смачно: рецепт лаваша з плавленим сиром та крабовими паличками

У них закохуються всі, скуштувавши один раз: рецепт закусочних кексів з сардельками та томатами