Смачні, ситні, ароматні картопляні вареники з печінкою – це страва, яка знайома кожному з дитинства. Воно асоціюється із затишком домашнього вогнища, теплотою сім'ї та любов'ю.

Якщо ви хочете приготувати щось особливе для своїх близьких, обов'язково спробуйте цей рецепт. Вареники з печінкою не залишать вас байдужими!

Докладніше про приготування ніжних картопляних вареників з курячою печінкою читайте в нашому матеріалі.

Для приготування ніжних картопляних вареників з курячою печінкою нам знадобиться:

  • 500 г картоплі
  • 1 яйце
  • 250 г борошна
  • 1/2 ч. л. солі
  • 100 г запеченого
  • 1 цибулина
  • Рослинна олія
  • Сіль та перець за смаком

Спосіб приготування ніжних картопляних вареників з курячою печінкою:

  1. Картоплю відваріть у мундирі, очистіть і розімніть у пюре.
  2. У пюре додайте яйце, борошно та сіль. Замісіть тісто, яке має не липнути до рук.
  3. Для начинки печінку очистіть від плівок, наріжте кубиками і обсмажте на олії з цибулею. Посоліть і поперчіть до смаку.
  4. Тісто розкотіть у тонкий пласт завтовшки 3 мм. Склянкою виріжте кружечки.
  5. На кожен кружечок тіста викладіть начинку та защипніть краї.
  6. Вареники відваріть у підсоленій воді до готовності.
  7. Готові вареники подавайте з обсмаженою цибулею, зеленню та перцем.

Читайте також:

Після такого ви точно будете ситі весь день: рецепт курячого супу з сирними кульками та картоплею

Їх захочеться готувати щодня: рецепт ніжних курячих млинців із сиром на кефірі

І не потрібно жодних банок: як досвідчені господині роблять квашену капусту у звичайному пакеті