Смачні, ситні, ароматні картопляні вареники з печінкою – це страва, яка знайома кожному з дитинства. Воно асоціюється із затишком домашнього вогнища, теплотою сім'ї та любов'ю.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЯкщо ви хочете приготувати щось особливе для своїх близьких, обов'язково спробуйте цей рецепт. Вареники з печінкою не залишать вас байдужими!
Докладніше про приготування ніжних картопляних вареників з курячою печінкою читайте в нашому матеріалі.
Для приготування ніжних картопляних вареників з курячою печінкою нам знадобиться:
- 500 г картоплі
- 1 яйце
- 250 г борошна
- 1/2 ч. л. солі
- 100 г запеченого
- 1 цибулина
- Рослинна олія
- Сіль та перець за смаком
Спосіб приготування ніжних картопляних вареників з курячою печінкою:
- Картоплю відваріть у мундирі, очистіть і розімніть у пюре.
- У пюре додайте яйце, борошно та сіль. Замісіть тісто, яке має не липнути до рук.
- Для начинки печінку очистіть від плівок, наріжте кубиками і обсмажте на олії з цибулею. Посоліть і поперчіть до смаку.
- Тісто розкотіть у тонкий пласт завтовшки 3 мм. Склянкою виріжте кружечки.
- На кожен кружечок тіста викладіть начинку та защипніть краї.
- Вареники відваріть у підсоленій воді до готовності.
- Готові вареники подавайте з обсмаженою цибулею, зеленню та перцем.
Читайте також:
Після такого ви точно будете ситі весь день: рецепт курячого супу з сирними кульками та картоплею
Їх захочеться готувати щодня: рецепт ніжних курячих млинців із сиром на кефірі
І не потрібно жодних банок: як досвідчені господині роблять квашену капусту у звичайному пакеті