Для приготування курячих стегон по-турецьки нам знадобляться продукти, зазначені у списку:

  • курячі стегна - 6 шт.;
  • чорний чай – 4 ч.л.;
  • вода - 500 мл;
  • лимон - 4 кружечки;
  • сіль, перець ч/м – за смаком;
  • цибуля ріпчаста - 2 шт.
  • Рослинна олія – для смаження.

Курячі стегна миємо і чистимо від пір'я, якщо є такі.

Цибулю нарізаємо чверть-кільцями. Відправляємо цибулю пасеруватися на олії до злегка золотистого кольору.

У м'яса знімаємо шкірку і обсмажуємо м'ясо з двох сторін до золотистої скоринки.

Перекладаємо м'ясо в сотейник, солимо, перчимо, додаємо цибулю, кухлі лимона.

важливо!

  • В оригіналі потрібно чотири кружечки лимона, але якщо його немає, замініть на лимонний сік.

Воду доведіть до кипіння, заваріть у ній міцний чай. Чаєм залийте шматочки курки та тушкуйте 30 хвилин.

Курячі стегна по-турецьки готові.

Читайте також:

А підливу захочеться випити: рецепт соковитої курки по-грузинськи, яка готується у вершках

Руки самі потягнуться за добавкою: рецепт ніжної сирної запіканки з куркою та сиром

Ви будете здивовані цим смаком: рецепт гречки з куркою та квашеною капусти, запеченою в духовці

Таких соковитих ви ще не куштували: рецепт котлет по-ірландськи, яких в захваті буде кожен

Краще за будь-який шашлик: рецепт соковитих кісок зі свинячої вирізки