Для приготування курячих стегон по-турецьки нам знадобляться продукти, зазначені у списку:
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися- курячі стегна - 6 шт.;
- чорний чай – 4 ч.л.;
- вода - 500 мл;
- лимон - 4 кружечки;
- сіль, перець ч/м – за смаком;
- цибуля ріпчаста - 2 шт.
- Рослинна олія – для смаження.
Курячі стегна миємо і чистимо від пір'я, якщо є такі.
Цибулю нарізаємо чверть-кільцями. Відправляємо цибулю пасеруватися на олії до злегка золотистого кольору.
У м'яса знімаємо шкірку і обсмажуємо м'ясо з двох сторін до золотистої скоринки.
Перекладаємо м'ясо в сотейник, солимо, перчимо, додаємо цибулю, кухлі лимона.
важливо!
- В оригіналі потрібно чотири кружечки лимона, але якщо його немає, замініть на лимонний сік.
Воду доведіть до кипіння, заваріть у ній міцний чай. Чаєм залийте шматочки курки та тушкуйте 30 хвилин.
Курячі стегна по-турецьки готові.
Читайте також:
А підливу захочеться випити: рецепт соковитої курки по-грузинськи, яка готується у вершках
Руки самі потягнуться за добавкою: рецепт ніжної сирної запіканки з куркою та сиром
Ви будете здивовані цим смаком: рецепт гречки з куркою та квашеною капусти, запеченою в духовці
Таких соковитих ви ще не куштували: рецепт котлет по-ірландськи, яких в захваті буде кожен
Краще за будь-який шашлик: рецепт соковитих кісок зі свинячої вирізки