Сардельки, фаршировані сиром та грибами – це бюджетний варіант смачної страви на кожен день.

Для приготування фаршированих сарделок знадобляться прості продукти і близько 30 хвилин часу:

  • анчоуси 3 щуки;
  • гриби 75 грам;
  • цибуля 1 штука;
  • сир 75 грам;
  • майонез до смаку;
  • сіль за смаком;
  • перець чорний мелений за смаком;
  • олія 1 ст. ложки.

Насамперед потрібно підготувати продукти:

  • гриби поріжте платівками,
  • цибуля - півкільцями,
  • з сарделок зніміть оболонки.

Далі гриби з цибулею потрібно обсмажити на олії до готовності.

Посоліть і поперчіть начинку для сардельок до смаку, але потрібно враховувати, що сардельки теж солоні.

Кожну сардельку розрізаємо вздовж дві половинки.

У кожній половинці робимо поглиблення, але товщина стінок має бути не менше 5 мм, щоб вони тримали форму.

Половину залишків від сардельок дрібно нарізаємо і відправляємо шматочки сарделок до грибів - гасимо всі хвилинку.

Наповніть начинкою човники із сарделок. Полийте майонезом. Можна додати улюблені трави.

Посипте щедро тертим сиром і відправте в гарячу духовку на 15-20 хвилин, температура - 200 градусів.

Готові фаршировані сардельки перекладаємо на тарілки, доповнюємо гарніром і відразу подаємо на стіл.

Всі продукти в цій страві відмінно поєднуються між собою і в результаті виходить ситна і дуже смачна страва.

Читайте також:

Ця проста хитрість вам точно сподобається: як почистити сардельку лише за кілька секунд

Захочеться з'їдати по кілька штук: рецепт справжніх сардельок у клярі по-київськи

Це з області кулінарного раю: чеський рецепт маринованих сардельок "Утопенці"

Сезон шашликів відкрито: у лісах та парках почали вручати повістки любителям відпочинку на природі

Круче шашлику: рецепт ідеально соковитого м'яса в банці, яке готується в духовці