"Кожен 31 грудня ми з друзями ріжемо олів'є", – це може сказати 70% населення країн пострадянського простору. Однак у кожній родині його роблять трохи по-своєму.
І справді, хтось готує олів'є з тамбовським окістом чи карбонадом. Дуже смачним виходить олів'є з куркою-гриль, а також з копченою куркою або індичкою. Відмінний варіант - варена яловича грудинка (тільки добре зварена до м'якості). Ще краще - смажений до ступеня medium яловичий ростбіф. Варена м'якоть баранячої лопатки - чудово. Запечена телятина – чудово. Мова варена яловича, теляча або свиняча – і зовсім класика жанру! У будь-якому випадку "м'яса" в олів'ї має бути багато!
У запропонованому рецепті використовується копчена ковбаса, а горошок доповнюється консервованою кукурудзою.
Отже, щоб приготувати салат "Олів'є" з копченою ковбасою, кукурудзою та горошком, знадобиться такий набір продуктів:
  • картопля 3 штуки;
  • морква 1 штука;
  • яйця 4 штуки;
  • копчена ковбаса 300 г;
  • солоні огірки 2 штуки;
  • консервована кукурудза 100 г;
  • консервований зелений горошок 100 г;
  • сіль за смаком;
  • перець чорний мелений за смаком;
  • майонез до смаку.
Картопля і морква потрібно варити 20-25 хвилин, а яйця - круто за 10 хвилин. Остудіть та очистіть.

Картопля, морква, яйця, ковбасу та огірки наріжте кубиками.

Змішайте підготовлені інгредієнти. Додайте кукурудзу та горошок. Посоліть і поперчіть. Заправте майонезом. Заберіть у холодильник мінімум на 1 годину.

Читайте також:

Найкреативніший салат у світі: чим замінити компоненти "Олів'є", щоб вийшла смачна страва

Смак, який вас точно здивує: рецепт салату "Олів'є" з крабовими паличками та додаванням яблука

Новорічний салат "Олів'є", від якого всі ахнуть: що потрібно в нього додати, щоб здивувати всіх гостей

Вам аплодуватимуть стоячи і вимагатимуть добавки: рецепт шикарного "Олив'є" з кальмарами

Такий салат "Олив'е" гості розмітять за один вечір: спробуйте замість ковбаси додати цей соковитий інгредієнт