Салат з оселедцем, маринованим огірком та яблуком - це страва, яка поєднує у собі смаки різних країн світу. У ньому поєднуються кисле яблуко, солоні огірки, ніжні яйця та пікантний оселедець. Це поєднання створює неповторний та вишуканий смак, який нікого не залишить байдужим.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДокладніше про приготування салату з оселедцем, маринованим огірком та яблуком, читайте у нашому матеріалі.
Для приготування салату з оселедцем, маринованим огірком та яблуком нам знадобиться:
- 1 кисле яблуко
- 1 цибулина
- 2 солоних огірків
- 2-3 варені яйця
- 2 оселедця
- майонез
- крем
Спосіб приготування салату з оселедцем, маринованим огірком та яблуком:
- Очистіть яблуко, наріжте його дрібними кубиками та викладіть у миску.
- Очистіть цибулину, промийте її та наріжте дрібними кубиками. Додайте цибулю до яблука.
- Наріжте огірки дрібними кубиками і додайте в миску.
- Розріжте яйця вздовж навпіл, видаліть жовтки. Жовтки натріть на дрібній тертці і додайте в миску. Білки дрібно наріжте і додайте в миску.
- Філе оселедця наріжте дрібними кубиками і додайте|добавляйте| в миску.
- Заправте салат майонезом, змішаним із сметаною.
- Ретельно перемішайте салат, накрийте миску харчовою плівкою та поставте в холодильник на кілька годин.
- Перед подачею викладіть салат з оселедцем, маринованим огірком і яблуком в салатник і прикрасьте на свій смак.
Читайте також:
Розлітаються прям як насіння: рецепт домашніх хлібних паличок з томатним соусом, сиром та зеленню
Коли мало часу, але дуже хочеться випічки: рецепт швидкого пирога з лавашу з сиром та картоплею