Оселедець - це один із найпопулярніших продуктів в українській кухні. Її можна приготувати різними способами, але один із найсмачніших та оригінальних – рулет із оселедця зі сметаною та овочами.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДокладніше про приготування фаршированого оселедця читайте у нашому матеріалі.
Для приготування фаршированого оселедця нам знадобиться:
- 2 філе оселедця
 - 1 морква
 - 1 солодкий перець
 - 1 яйце
 - 1 цибулина
 - 1 столова ложка желатину
 - 200 г сметани
 - сіль, перець, лимонний сік за смаком
 - зелень для прикраси
 
Спосіб приготування фаршированого оселедця:
- Морква та яйце відварюємо до готовності для фаршированого оселедця. Моркву очищаємо та нарізаємо кубиками. Яйце охолоджуємо та нарізаємо кубиками.
 - Перець нарізаємо кубиками. Цибулю дрібно шаткуємо.
 - Оселедець обробляємо на філе, видаляємо хребет та дрібні кістки.
 - Желатин заливаємо 40 мл холодної води та залишаємо на 10 хвилин. Потім нагріваємо до розчинення желатину, не доводячи до кипіння.
 - У мисці з'єднуємо сметану, желатин, моркву, перець, цибулю, яйце, сіль, перець та лимонний сік до смаку. Добре перемішуємо все для фаршированого оселедця.
 - На харчову плівку викладаємо одне філе оселедця внутрішньою стороною догори. Викладаємо зверху половину сметанно-овочевої маси. Зверху кладемо нарізані тонкими пластинками огірки.
 - Потім викладаємо другу частину сметанно-овочевої маси та накриваємо другим філе оселедця внутрішньою стороною донизу.
 - Щільно загортаємо рулет харчовою плівкою та прибираємо в холодильник на ніч.
 - Наступного дня дістаємо рулет із холодильника та нарізаємо гострим ножем.
 - Прикрашаємо рулет з фаршированого оселедця за бажанням та смаком.
 
Читайте також:
Якщо звичайна вам вже набридла: рецепт ситної гречки з куркою у рукаві
Завжди виходить ніжний і соковитий: рецепт чудового свинячого шашлику в мультиварці