Оселедець - це один із найпопулярніших продуктів в українській кухні. Її можна приготувати різними способами, але один із найсмачніших та оригінальних – рулет із оселедця зі сметаною та овочами.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДокладніше про приготування фаршированого оселедця читайте у нашому матеріалі.
Для приготування фаршированого оселедця нам знадобиться:
- 2 філе оселедця
- 1 морква
- 1 солодкий перець
- 1 яйце
- 1 цибулина
- 1 столова ложка желатину
- 200 г сметани
- сіль, перець, лимонний сік за смаком
- зелень для прикраси
Спосіб приготування фаршированого оселедця:
- Морква та яйце відварюємо до готовності для фаршированого оселедця. Моркву очищаємо та нарізаємо кубиками. Яйце охолоджуємо та нарізаємо кубиками.
- Перець нарізаємо кубиками. Цибулю дрібно шаткуємо.
- Оселедець обробляємо на філе, видаляємо хребет та дрібні кістки.
- Желатин заливаємо 40 мл холодної води та залишаємо на 10 хвилин. Потім нагріваємо до розчинення желатину, не доводячи до кипіння.
- У мисці з'єднуємо сметану, желатин, моркву, перець, цибулю, яйце, сіль, перець та лимонний сік до смаку. Добре перемішуємо все для фаршированого оселедця.
- На харчову плівку викладаємо одне філе оселедця внутрішньою стороною догори. Викладаємо зверху половину сметанно-овочевої маси. Зверху кладемо нарізані тонкими пластинками огірки.
- Потім викладаємо другу частину сметанно-овочевої маси та накриваємо другим філе оселедця внутрішньою стороною донизу.
- Щільно загортаємо рулет харчовою плівкою та прибираємо в холодильник на ніч.
- Наступного дня дістаємо рулет із холодильника та нарізаємо гострим ножем.
- Прикрашаємо рулет з фаршированого оселедця за бажанням та смаком.
Читайте також:
Якщо звичайна вам вже набридла: рецепт ситної гречки з куркою у рукаві
Завжди виходить ніжний і соковитий: рецепт чудового свинячого шашлику в мультиварці