Салат з крабових паличок та печінки тріски - це вишукана та смачна страва, яка порадує ваш апетит і стане чудовим частуванням для будь-якого застілля. Рецепт салату не тільки простий у приготуванні, але й має насичений смак та поживні властивості.

Детальніше про приготування салату з крабових паличок та печінки тріски читайте у нашому матеріалі.

Для приготування салату з крабових паличок та печінки тріски нам знадобиться:

Печінка тріски консервована в олії - 120 г
Крабові палички – 120 г
Яйця (відварені) – 3 шт.
Горіхи грецькі очищені (злегка підсушені) – 30 г
Зелень – за смаком
Майонез - 1-2 ст. л.
Сік лимонний – 1 ч. л.
Сіль за смаком
Перець чорний мелений - за смаком

Спосіб приготування салату з крабових паличок та печінки тріски:

Для салату з крабових паличок та печінки тріски рекомендується злегка підсмажити волоські горіхи на сковороді або в духовці. Попередня підготовка горіхів та зварювання яєць круто перед приготуванням салату допоможе скоротити час за кулінарними заняттями.

Для зварювання яєць помістіть їх у каструлю з холодною водою і варіть круто протягом 8 хвилин після закипання. Остудіть, обдавши їх холодною водою, очистіть і наріжте на шматочки.

Трохи розімніть печінку тріски, залишивши шматочки середнього розміру для салату з крабових паличок та печінки тріски.

Крабові палички наріжте довільно, але не надто дрібно для салату з крабових паличок та печінки тріски.

Підсмажені волоські горіхи розтирайте у ступці до отримання дрібної крихти.

Змішайте всі порізані інгредієнти, додайте майонез, горіхову крихту та лимонний сік. Можливо, ви захочете додати трохи дрібно рубаних свіжих зелених, потім добре перемішайте. За смаком посоліть і поперчіть.

Подайте салат з крабових паличок та печінки тріски на стіл. Смачного!

Читайте також:

Навіть одного тазика вам буде мало: старовинний рецепт найсмачніших вареників по-гуцульськи

Коли мало часу, але дуже хочеться випічки: рецепт швидкого пирога з лаваша з сиром та картоплею

Виходять надзвичайно ніжними: рецепт курячих крилець, запечених в апельсиново-соєвому соусі. Готуються у рукаві