Омлет із начинкою із сиру, зеленої цибулі та крабових паличок - малокалорійна та найголовніша швидка у приготування страва.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДивно, але досить сухі крабові палички після смаження стають надзвичайно м'якими та ніжними. А якщо їх ще залити збитими яйцями з молоком – виходить чудовий омлет.
Насамперед потрібно підготувати за списком необхідні для такого незвичайного омлету продукти:
- яйця – 3 шт.;
- молоко або вершки – 100 мл;
- крабові палички – 100 г;
- сир (твердий або напівтвердий) – 100 г;
- зелена цибуля - 2-3 пера;
- сіль за смаком;
- олія рослинна - для обсмажування.
У глибоку миску розбиваємо 3 яйця. Додаємо 100 мл будь-якого молока чи вершків. Солимо за смаком.
У сковороді на середньому вогні розігріваємо олію, виливаємо туди підготовлену суміш. Накриваємо сковороду кришкою і йдемо начинкою омлету.
Для приготування начинки для омлету необхідно:
- 100 г крабових паличок нарізати довільно;
- 2-3 пера зеленої цибулі нарізаємо дрібно.
Знімаємо кришку зі сковороди і бачимо, що низ основи у нас уже схопився, а верх ще рідкий. Ну, принаймні так має бути.
Насипаємо в рідкий верх омлету крабові палички з цибулею.
І знову закриваємо сковороду кришкою.
Далі треба натерти сир. За рецептом для такого омлету потрібно близько 100 г сиру, проте можна взяти більше або менше.
Знову знімаємо кришку зі сковороди, посипаємо сиром омлет.
Знову закриваємо кришкою і томимо омлет до розплавлення сиру та готовності яєць.
Читайте також:
Ви хоч раз таке пробували? Рецепт розкішного омлету єврейською. Тітка Сара годувала їм усю Одесу
Таким смаком захочеться балувати себе щодня: рецепт ніжного омлету з тунцем
Такої ніжності ви точно не куштували: рецепт пишного та ситного вареного омлету
Ваш ранок розпочнеться із задоволення: рецепт швидкого японського омлету "Тамагояки"