Омлет із начинкою із сиру, зеленої цибулі та крабових паличок - малокалорійна та найголовніша швидка у приготування страва.

Дивно, але досить сухі крабові палички після смаження стають надзвичайно м'якими та ніжними. А якщо їх ще залити збитими яйцями з молоком – виходить чудовий омлет.

Насамперед потрібно підготувати за списком необхідні для такого незвичайного омлету продукти:

  • яйця – 3 шт.;
  • молоко або вершки – 100 мл;
  • крабові палички – 100 г;
  • сир (твердий або напівтвердий) – 100 г;
  • зелена цибуля - 2-3 пера;
  • сіль за смаком;
  • олія рослинна - для обсмажування.

У глибоку миску розбиваємо 3 яйця. Додаємо 100 мл будь-якого молока чи вершків. Солимо за смаком.

Збовтати яйця та молоко вилкою або віночком до однорідності.

У сковороді на середньому вогні розігріваємо олію, виливаємо туди підготовлену суміш. Накриваємо сковороду кришкою і йдемо начинкою омлету.

Для приготування начинки для омлету необхідно:

  • 100 г крабових паличок нарізати довільно;
  • 2-3 пера зеленої цибулі нарізаємо дрібно.
Зелену цибулю та крабові палички змішуємо.

Знімаємо кришку зі сковороди і бачимо, що низ основи у нас уже схопився, а верх ще рідкий. Ну, принаймні так має бути.

Насипаємо в рідкий верх омлету крабові палички з цибулею.
І знову закриваємо сковороду кришкою.

Далі треба натерти сир. За рецептом для такого омлету потрібно близько 100 г сиру, проте можна взяти більше або менше.
Знову знімаємо кришку зі сковороди, посипаємо сиром омлет.

Знову закриваємо кришкою і томимо омлет до розплавлення сиру та готовності яєць.

Читайте також:

Ви хоч раз таке пробували? Рецепт розкішного омлету єврейською. Тітка Сара годувала їм усю Одесу

Після такого сніданку ви будете ситі цілий день: рецепт листкового омлету з сиром, картопляним пюре та черрі

Таким смаком захочеться балувати себе щодня: рецепт ніжного омлету з тунцем

Такої ніжності ви точно не куштували: рецепт пишного та ситного вареного омлету

Ваш ранок розпочнеться із задоволення: рецепт швидкого японського омлету "Тамагояки"