Ніжний салат з крабовими паличками, кукурудзою та чіпсами - це вишукана страва з дивовижним смаком, яка порадує всіх любителів морепродуктів. Поєднання ніжних крабових паличок, свіжих овочів та яскравих фарб робить цей салат чудовою прикрасою для будь-якого столу.

Детальніше про приготування ніжного салату з крабовими паличками, кукурудзою та чіпсами, читайте в нашому матеріалі.

Для приготування ніжного салату з крабовими паличками, кукурудзою та чіпсами, нам знадобиться:

Спосіб приготування ніжного салату з крабовими паличками, кукурудзою та чіпсами:

Крабові палички для салату з крабовими паличками, кукурудзою та чіпсами, попередньо очистіть від оболонки й наріжте їх на маленькі кубики. Замість крабових паличок можна використовувати інші морепродукти, такі як креветки, кальмари або слабосолона червона риба.

Огірок для салату з крабовими паличками, кукурудзою та чіпсами, добре вимийте і обсушіть. Наріжте його також на маленькі кубики. Якщо шкірка огірка не дуже груба, не пошкоджена і не гірка, її можна не знімати.

Яйця зваріть круто, охолодіть та очистіть. Розділіть їх на білки та жовтки. Терті на дрібній тертці, помістіть їх у різні контейнери.

З консервованої кукурудзи зливайте рідину та обсушіть зерна для салату з крабовими паличками, кукурудзою та чіпсами.

Можна просто перемішати всі інгредієнти в салатнику, а можна приготувати салат з крабовими паличками, кукурудзою і чіпсами, в кулінарному кільці, щоб можна було побачити всі шари. Кільце діаметром 14-16 см підійде для цієї мети. На дно викладіть крабові палички та полийте майонезом. Майонез найзручніше наносити за допомогою кондитерського мішка або просто надріжте упаковку, щоб з неї можна було видавлювати тонко смужкою соус.

Потім рівномірно розподіліть зерна кукурудзи і полийте їх майонезом. Далі викладіть терті білки та полийте їх майонезом. На верх білків викладіть огірки та полийте їх майонезом.

Останній шар салату з крабовими паличками, кукурудзою та чіпсами — терті жовтки. Чим яскравіше яйця, тим привабливіше виглядатиме ваш салат. Останній шар не потрібно поливати майонезом.

На жовтки викладіть чіпси. Поставте салат із крабовими паличками, кукурудзою та чіпсами, на 10 хвилин у холодильник. Якщо готуєте салат заздалегідь, чіпси додайте лише перед подачею на стіл, щоб вони не просочилися і не втратили крихкість.

Перед подачею зніміть кулінарне кільце і прикрасьте салат з крабовими паличками, кукурудзою та чіпсами, зеленню, маслинами або оливками. Смачного!

Читайте також:

Щоб залучити гроші та удачу на рік Дракона: рецепт салату, який має бути у новорічну ніч на столі

Таке захочеться готувати щодня: рецепт ситної яєчні по-грузинськи з особливим секретом

Раніше таку смакоту робили у сільській печі: рецепт найсмачніших пельменів із заварного тіста.