Лаваш тонкий - 150 г (1 шт., 40х50 см) | ||
Сосиски - 5 шт. | ||
Яйця – 2 шт. | ||
Сир твердий - 70 г | ||
Сир плавлений - 80 г | ||
Майонез - 1 ст. ложка | ||
Петрушка свіжа - 3 гілочки | ||
Олія - 2 ст. ложки |
Яйця відварити протягом 10 хвилин після закипання. Остудіть яйця у холодній воді.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяПетрушку промийте, обсушіть і дрібно наріжте. Додати зелень до сиру.
Яйця очистіть, натріть на середній тертці та відправте до решти інгредієнтів.
Додайте до миски майонез, ретельно перемішайте компоненти до однорідності.
Сосиски очистіть від оболонки, якщо вона є. Викладіть сосиски на тарілку і прогрійте в мікрохвильовій печі за потужності 800 Вт протягом 1 хвилини. Або можна проварити сосиски в киплячій воді протягом 1 хвилини (потім трохи обсушити).
Розкладіть яєчно-сирну начинку на шматочки лаваша та розподіліть по поверхні.
На один край кожного шматочка лаваша викладіть по сосиску.
Поверніть сосиски в рулети, підігнувши краї лаваша усередину.
Сосиски у лаваші з яєчною начинкою готові.
Перекладіть сосиски в тарілку і одразу подавайте.
Читайте також:
На тарілці нічого не залишиться: рецепт ситного пирога з лавашу з капустою, яйцем та сметаною
Захочеться їсти без зупинки: рецепт східних грінок з лавашу з сиром та крабовими паличками
Ще крутіше, ніж біляші: турецький рецепт коржів з лаваша з фаршем, помідором та солодким перцем