Крабові палички, плавлений сир та лаваш – це поєднання, яке подобається багатьом. З цих простих інгредієнтів можна приготувати смачні та ситні грінки, які стануть чудовим варіантом для перекусу чи сніданку.

Докладніше про приготування східних грінок з лаваша з крабовими паличками та яйцем, читайте у нашому матеріалі.

Для приготування східних грінок з лаваша з крабовими паличками та яйцем нам знадобиться:

  • Вірменський лаваш – 1 шт.;
  • М'який плавлений сир "Вершковий" - 200 грамів;
  • Часник – 3 часточки;
  • Крабові палички – 100 г;
  • Зелень кропу – 0,5 пучка;
  • Олія соняшникова дезодорована – 3 ст. ложки;
  • Яйця курячі – 2 шт.;
  • Борошно пшеничне – 1 ч. ложка.

Спосіб приготування східних грінок з лаваша з крабовими паличками та яйцем:

  1. Крабові палички очистити від упаковки та нарізати дрібними кубиками для східних грінок з лаваша з крабовими паличками та яйцем.
  2. Часник очистити та подрібнити для східних грінок з лаваша з крабовими паличками та яйцем.
  3. Сир натерти на великій тертці для східних грінок з лаваша з крабовими паличками та яйцем.
  4. Кріп вимити, обсушити і дрібно нарізати для східних грінок з лаваша з крабовими паличками та яйцем.
  5. Лаваш розрізати на 4 рівні прямокутники.
  6. На кожний прямокутник нанести шар плавленого сиру.
  7. Посипати сир подрібненим часником для східних грінок з лаваша з крабовими паличками та яйцем.
  8. Викласти крабові палички.
  9. Накрити другим прямокутником лаваша.
  10. Повторити шари для східних грінок з лаваша з крабовими паличками та яйцем.
  11. Розрізати брикет, що вийшов, на невеликі шматочки.
  12. У мисці збити яйця з борошном для східних грінок з лаваша з крабовими паличками та яйцем.
  13. Вмочити грінки в яєчну суміш і обсмажити на олії з двох сторін до золотистого кольору.

Читайте також:

Не витрачайте гроші у магазинах: як зробити домашній "Кіндер-сюрприз". Діти будуть у захваті

Від такої страви будуть у захваті: рецепт курки по-грузинськи, запеченої у молочно-чесночному соусі

Від задоволення ви закриватимете очі: рецепт картопляних ковбасок із салом по-литовськи