Крабові палички, плавлений сир та лаваш – це поєднання, яке подобається багатьом. З цих простих інгредієнтів можна приготувати смачні та ситні грінки, які стануть чудовим варіантом для перекусу чи сніданку.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДокладніше про приготування східних грінок з лаваша з крабовими паличками та яйцем, читайте у нашому матеріалі.
Для приготування східних грінок з лаваша з крабовими паличками та яйцем нам знадобиться:
- Вірменський лаваш – 1 шт.;
- М'який плавлений сир "Вершковий" - 200 грамів;
- Часник – 3 часточки;
- Крабові палички – 100 г;
- Зелень кропу – 0,5 пучка;
- Олія соняшникова дезодорована – 3 ст. ложки;
- Яйця курячі – 2 шт.;
- Борошно пшеничне – 1 ч. ложка.
Спосіб приготування східних грінок з лаваша з крабовими паличками та яйцем:
- Крабові палички очистити від упаковки та нарізати дрібними кубиками для східних грінок з лаваша з крабовими паличками та яйцем.
- Часник очистити та подрібнити для східних грінок з лаваша з крабовими паличками та яйцем.
- Сир натерти на великій тертці для східних грінок з лаваша з крабовими паличками та яйцем.
- Кріп вимити, обсушити і дрібно нарізати для східних грінок з лаваша з крабовими паличками та яйцем.
- Лаваш розрізати на 4 рівні прямокутники.
- На кожний прямокутник нанести шар плавленого сиру.
- Посипати сир подрібненим часником для східних грінок з лаваша з крабовими паличками та яйцем.
- Викласти крабові палички.
- Накрити другим прямокутником лаваша.
- Повторити шари для східних грінок з лаваша з крабовими паличками та яйцем.
- Розрізати брикет, що вийшов, на невеликі шматочки.
- У мисці збити яйця з борошном для східних грінок з лаваша з крабовими паличками та яйцем.
- Вмочити грінки в яєчну суміш і обсмажити на олії з двох сторін до золотистого кольору.
Читайте також:
Не витрачайте гроші у магазинах: як зробити домашній "Кіндер-сюрприз". Діти будуть у захваті
Від такої страви будуть у захваті: рецепт курки по-грузинськи, запеченої у молочно-чесночному соусі
Від задоволення ви закриватимете очі: рецепт картопляних ковбасок із салом по-литовськи