Інгредієнти для «Густий швейцарський суп з перловкою»:

  • Крупа перловая — 0,5 стак.
  • Сочевиця (У мене помаранчева) - 0,5 скл.
  • Ковбаса (копчена "Сервелат", сирокопчені ковбаски) - 150 г
  • Морква - 1 шт
  • Перець болгарський - 1 шт
  • Помідор - 1 шт
  • Цибуля ріпчаста - 0,5 шт
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Лист лавровий - 1 шт
  • Олія - ​​2 ст. л.

Овочі нарізати кубиком.

У каструлі розігріти олію та обсмажити овочі все відразу.

Додати промиту перлову крупу, перемішати.

Додати промиту сочевицю, перемішати, залити 1 л окропу.

Нарізати копченості.

Додати в каструлю до овочів, посолити, поперчити, довести до кипіння, зменшити вогонь і варити до готовності перловки – приблизно 25 хвилин.

За 10 хвилин до закінчення приготування додати лавровий лист і за бажанням видавити часточку лимона.