Продукти (на 3 порції)
Яйця – 3 шт.
Крабові палички – 3 шт.
Сир твердий – 100 г
Майонез - 2 ст. ложки
Кріп свіжий - 4-5 гілочок (10 г)
Сіль за смаком
Олія (для смаження) - 1 ст. ложка

Крабові палички повністю розморозьте на нижній полиці холодильника.

Одне з яєць розбийте в миску, посоліть і збовтайте вилкою до однорідності.

Сковороду змастіть олією і розігрійте на середньому вогні. Вилийте яєчну масу, розрівняйте, нахиляючи сковороду убік. Підсмажте млинець, що вийшов, приблизно по 1-2 хвилини з кожного боку. Таким же чином з яєць, що залишилися, випікайте ще 2 млинці.

Крабові палички очистіть від заводської оболонки.
Одну паличку акуратно, намагаючись не порвати, розгорніть і викладіть зверху на один з млинців.
Точно так само вчиніть з 2 яєчними млинцями, що залишилися, і крабовими паличками.

Сир натріть на середній тертці та розділіть на 3 рівні частини. Розподіліть сир на кожен млинець зверху крабової палички.

Полийте сир зверху майонезом. Це дуже зручно зробити з кондитерського корнетика чи за допомогою звичайного пакету.

Кріп промийте, обсушіть, дрібно наріжте та розділіть на 3 частини. Посипте кропом начинку кожного млинця.

Поверніть кожен млинець із начинкою в щільний рулетик.

важливо!
  • Для начинки можна взяти також куряче філе із сиром та свіжим помідором;
  • шинку з сиром;
  • червону рибу з вершковим сиром та авокадо;
  • обсмажені з цибулею гриби.

Розріжте кожен рулетик поперек на 3-4 частини.

Викладіть яєчні млинці з крабовими паличками та сиром на блюдо сервіровки і подавайте до столу.

Читайте також:

Забута страва, яку готували наші бабусі: рецепт найсмачніших млинців з м'ясним фаршем та рисом

Тетя Сара підкорила цією стравою всю Одесу: рецепт єврейських млинців з курячими гомілками

Один з'їв – два на добавку: рецепт ніжних млинців з баклажанів з картоплею

Однієї сковорідки вам здасться мало: рецепт швидких млинців з шинкою, сиром та зеленою цибулею