Продукти (на 3 порції) | ||
Яйця – 3 шт. | ||
Крабові палички – 3 шт. | ||
Сир твердий – 100 г | ||
Майонез - 2 ст. ложки | ||
Кріп свіжий - 4-5 гілочок (10 г) | ||
Сіль за смаком | ||
Олія (для смаження) - 1 ст. ложка |
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяКрабові палички повністю розморозьте на нижній полиці холодильника.
Сковороду змастіть олією і розігрійте на середньому вогні. Вилийте яєчну масу, розрівняйте, нахиляючи сковороду убік. Підсмажте млинець, що вийшов, приблизно по 1-2 хвилини з кожного боку. Таким же чином з яєць, що залишилися, випікайте ще 2 млинці.
Крабові палички очистіть від заводської оболонки.
Одну паличку акуратно, намагаючись не порвати, розгорніть і викладіть зверху на один з млинців.
Точно так само вчиніть з 2 яєчними млинцями, що залишилися, і крабовими паличками.
Сир натріть на середній тертці та розділіть на 3 рівні частини. Розподіліть сир на кожен млинець зверху крабової палички.
Кріп промийте, обсушіть, дрібно наріжте та розділіть на 3 частини. Посипте кропом начинку кожного млинця.
Поверніть кожен млинець із начинкою в щільний рулетик.
- Для начинки можна взяти також куряче філе із сиром та свіжим помідором;
- шинку з сиром;
- червону рибу з вершковим сиром та авокадо;
- обсмажені з цибулею гриби.
Розріжте кожен рулетик поперек на 3-4 частини.
Викладіть яєчні млинці з крабовими паличками та сиром на блюдо сервіровки і подавайте до столу.
Читайте також:
Забута страва, яку готували наші бабусі: рецепт найсмачніших млинців з м'ясним фаршем та рисом
Тетя Сара підкорила цією стравою всю Одесу: рецепт єврейських млинців з курячими гомілками
Один з'їв – два на добавку: рецепт ніжних млинців з баклажанів з картоплею
Однієї сковорідки вам здасться мало: рецепт швидких млинців з шинкою, сиром та зеленою цибулею