Пиріг "Равлик" з лаваша - чудова і клопітка в приготуванні страва!
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяОтже, для приготування пирога "Заливний лаваш" із м'ясним фаршем потрібно взяти:
- м'ясний фарш 250-300 г;
- твердий сир 150 г;
- яйця 2-3 шт.;
- сметана 2 ст.л.;
- лаваш тонкий;
- майонез;
- кетчуп;
- спеції за смаком;
- сіль за смаком.
Розгорнути лаваш, листи змастити фаршем, дати спокій хвилин на 15, тоді лаваш при згортанні не прорветься, а буде еластичним. Збовтати яйця з додаванням майонезу або сметани, кетчупом та спеціями, підсолити.
У підготовлену жароміцну форму, змащену вершковим або олією, викладаємо пиріг "равликом".
Заливаємо пиріг яєчно-соусною сумішшю - вона повинна прикривати пиріг "Лаваш у заливці" з м'ясним фаршем щонайменше на 1,5 сантиметра або трохи вище.
Поставити на півгодини в духовку, можна готувати страву і в мультиварці - годину в режимі випікання, хвилин за 5-7 до закінчення присипати твердим натертим сиром.
Читайте також:
Його називають "Осінній король": рецепт медового пирога з грушами та корицею
Вам не захочеться виходити з-за столу: рецепт швидкого шоколадного пирога з гарбуза
Ще апетитніше, ніж пиріжки: рецепт турецьких коржиків із сиром та зеленню на сковороді