Ніхто не заперечуватиме, що лаваш з начинкою - це просто знахідка в наш метушливий час. Ефектні страви готуються швидко і без особливих турбот. Дуже популярні рулети з лаваша, адже загорнути в лаваш можна практично будь-які продукти - овочі, рибу, гриби, сир, м'ясо. Також можна приготувати з лаваша листковий пиріг або запіканку, чергуючи листи лаваша та начинку.

Лаваш з крабовими паличками та корейською морквою – це смачна та ситна закуска, яку можна приготувати як на свято, так і у будній день.

Отже, для приготування лаваша з корейською морквою та крабовими паличками знадобляться продукти за списком:

  • лаваш – 2 шт.;
  • корейська морква – 150 г;
  • крабові палички – 200 г;
  • сир сирний – 140 г.

Лаваш намастити половиною сиру.

Важливо:

  • Розкладати начинку потрібно оперативно, щоб нижній лист лаваша не розмок.

Крабові палички розгорнути та викласти на лаваш.

Нанести сир, що залишився.

Накрити другим лавашем.

Другий лаваш я не змащую. Морквину розкладаю разом із рідиною.

Згорнути рулет.

Розрізати рулет навпіл. Прибрати в пакет і залишити в холодильнику на годину-дві.

Потім рулет з морквою по-корейськи і крабовими паличками потрібно гострим ножем нарізати на шматочки приблизно 1,5 см (косяк або рівно - як кому більше подобається) і викласти кружечки на блюдо.

Читайте також:

Їх потрібно подавати цілими тазиками, інакше не вистачить: рецепт ніжних пиріжків з лавашу з яйцем та цибулею

На тарілці нічого не залишиться: рецепт ситного пирога з лавашу з капустою, яйцем та сметаною

Захочеться їсти без зупинки: рецепт східних грінок з лавашу з сиром та крабовими паличками

Ще крутіше, ніж біляші: турецький рецепт коржів з лаваша з фаршем, помідором та солодким перцем