Перець болгарський - 425 г
Філе куряче - 300 г
Помідори - 100 г
Сир твердий - 70 г
Вершки 15% — 70 г
Борошно - 25 г
Олія - ​​20 мл
Сіль за смаком
Перець чорний мелений - за смаком
Вода - 70 мл

Важливо:

  • сметана підійде будь-якої жирності;
  • сир вибирайте на свій смак, головне, щоб він добре плавився.
Куряче філе промийте і наріжте невеликими шматочками.

Розігрійте в сковороді олію та обсмажте філе на великому вогні, помішуючи, 5-6 хвилин.

Присипте куряче м'ясо борошном, до смаку підсоліть і поперчіть. Перемішайте.

Додайте|добавляйте| сметану і влийте воду. Перемішайте.

Гасіть приблизно 2-3 хвилини, щоб соус загуснув.

Перець промийте та обсушіть. Розріжте на дві половини. Якщо перець великий можна розрізати на чотири частини.

Нафаршуйте перці курячим м'ясом у сметанному соусі.
Форму для запікання застелите пергаментом або фольгою і викладіть фаршировані перці.

Посипте перці натертим твердим сиром.

Наріжте помідор маленькими часточками. Викладіть по кілька часточок на кожну половинку перцю.

Надішліть в заздалегідь розігріту духовку на 25-35 хвилин. При запіканні орієнтуйтесь на духовку. Сир повинен розплавитися і трохи підрум'янитися.

Читайте також:

Робляться дуже просто, а розлітаються дуже швидко: рецепт сосисок, фаршированих сиром і загорнутих у лаваш

Приготуйте просту вечерю по-незвичайному: рецепт фаршированої картоплі з ковбасою та сиром

Справжній осінній хіт: рецепт помідорів, фаршированих яйцями та шинкою

"Король осіннього столу": рецепт тушкованих баклажанів, фаршированих м'ясним фаршем