Сосиски, фаршировані сиром і загорнуті в бекон добре готуються на багатті прямо під час пікніка. Не обов'язково їх готувати та везти з дому. А ще в такий же спосіб можна приготувати овочі, м'ясо, рибу на багатті, і навіть звичайне сало з димком виходить дуже апетитним.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЩоб приготувати сосиски із сиром у беконі, підготуйте необхідні інгредієнти:
- сосиски 4 штуки;
- бекон 4 штуки;
- сир напівтвердий 50 г;
- лаваш 1 упаковка;
- гірчиця до смаку.
Важливо:
- сосиски беріть на свій смак, які вам подобаються;
- бекон - сирокопчений;
- сир повинен добре та швидко плавитися.
Кожну сосиску проріжте вздовж по всій довжині, трохи не доходячи до кінця. У кожну сосиску вставте смужки сиру.
Далі фаршировані сосиски потрібно обгорнути шматочками бекону або грудинки та обсмажити на сковороді. У процесі приготування сир у сосисках розплавиться, а бекон зовні почне підрум'янитися.
Готові сосиски з сиром у беконі перекладіть на тарілку та подавайте до столу у гарячому вигляді.
Якщо ви готували сніданок, то подаємо їх із гірчицею.
Для пікніка загортаємо їх у лаваш. Доповнити їх можна часниковим соусом.
До речі, при виборі сосисок слід звертати увагу на:
- пружність ковбасного виробу та якість оболонки: сосиски не повинні бути пухкими, вибирайте продукт із щільною оболонкою;
- наявність жирових потік: якщо вони помітні, то виробник використовував низькоякісне м'ясо з великою кількістю жиру і жив, у фарш, можливо, додали воду.
Читайте також:
Коли немає часу, але хочеться чогось вусненького : рецепт швидкого пирога на кефірі з сосисками і сиром
На тарілці нічого не залишиться: рецепт ситного пирога з лавашу з капустою, яйцем та сметаною