Сосиски, фаршировані сиром і загорнуті в бекон добре готуються на багатті прямо під час пікніка. Не обов'язково їх готувати та везти з дому. А ще в такий же спосіб можна приготувати овочі, м'ясо, рибу на багатті, і навіть звичайне сало з димком виходить дуже апетитним.

Щоб приготувати сосиски із сиром у беконі, підготуйте необхідні інгредієнти:

  • сосиски 4 штуки;
  • бекон 4 штуки;
  • сир напівтвердий 50 г;
  • лаваш 1 упаковка;
  • гірчиця до смаку.

Важливо:

  • сосиски беріть на свій смак, які вам подобаються;
  • бекон - сирокопчений;
  • сир повинен добре та швидко плавитися.

Кожну сосиску проріжте вздовж по всій довжині, трохи не доходячи до кінця. У кожну сосиску вставте смужки сиру.

Далі фаршировані сосиски потрібно обгорнути шматочками бекону або грудинки та обсмажити на сковороді. У процесі приготування сир у сосисках розплавиться, а бекон зовні почне підрум'янитися.

Готові сосиски з сиром у беконі перекладіть на тарілку та подавайте до столу у гарячому вигляді.

Якщо ви готували сніданок, то подаємо їх із гірчицею.

Для пікніка загортаємо їх у лаваш. Доповнити їх можна часниковим соусом.

До речі, при виборі сосисок слід звертати увагу на:

  1. пружність ковбасного виробу та якість оболонки: сосиски не повинні бути пухкими, вибирайте продукт із щільною оболонкою;
  2. наявність жирових потік: якщо вони помітні, то виробник використовував низькоякісне м'ясо з великою кількістю жиру і жив, у фарш, можливо, додали воду.

Читайте також:

Коли немає часу, але хочеться чогось вусненького : рецепт швидкого пирога на кефірі з сосисками і сиром

Їх потрібно подавати цілими тазиками, інакше не вистачить: рецепт ніжних пиріжків з лавашу з яйцем та цибулею

На тарілці нічого не залишиться: рецепт ситного пирога з лавашу з капустою, яйцем та сметаною