Швидкий пиріг на кефірі з сосисками та сиром – це чудовий варіант лінивого обіду, приготування якого не займе у вас багато часу.

Докладніше про те, як приготувати страву за рецептом швидкого пирога на кефірі з сосисками та сиром читайте у нашому матеріалі.

Для приготування страви за рецептом швидкого пирога на кефірі з сосисками та сиром нам знадобиться:

  • Кефір - 250 мл
  • Борошно пшеничне - 160 г
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Розпушувач – 1 ч.л.
  • Сир твердий - 200 г
  • Сосиски - 200 г
  • Прованські трави – за смаком
  • Сіль - 0,3 ч.л.

Спосіб приготування страви за рецептом швидкого пирога на кефірі з сосисками та сиром:

У великій мисці для швидкого пирога на кефірі з сосисками та сиром збийте яйця із щіпкою солі, використовуючи кухонний віночок. Поступово додайте кефір і добре перемішайте для швидкого пирога на кефірі із сосисками та сиром.

Процідіть все борошно через сито і додайте розпушувач. Перемішайте, щоб усі інгредієнти добре з'єдналися для швидкого пирога на кефірі із сосисками та сиром.

Очистіть сосиски від плівки та наріжте їх на тонкі кружечки. Потріть сир на тертці для швидкого пирога на кефірі із сосисками та сиром.

Додайте сосиски й тертий сир в тісто, акуратно перемішайте все за допомогою ложки. Можете також додати сушені трави, наприклад прованські.

Виберіть форму для випікання вашого швидкого пирога на кефірі з сосисками та сиром, переважно керамічну або скляну. Змастіть її олією і вилийте в неї тісто для швидкого пирога на кефірі з сосисками та сиром.

Розігрійте духовку до 180 градусів і поставте форму з тістом всередину. Випікайте швидкий пиріг на кефірі із сосисками та сиром приблизно 35-40 хвилин, поки верх не стане золотистим.

Готовий пиріг із сосисками та сиром остудіть, потім наріжте на порції та подавайте.

Читайте також:

Це потрібно спробувати: рецепт ніжних рулетів із малосольної скумбрії

Такого соковитого м'яса ви ще не куштували: рецепт яловичини по-китайськи

Як здивувати сім'ю найсмачнішою вечерею: рецепт макаронів із вершковою куркою та печерицями