Аджика з хріном - криниця вітамінів. Особливо гарна вона із м'ясом. А ще таку аджику можна додавати до борщу та мазати на хліб.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяХрін надає домашній аджиці гостроти та особливої пікантності.
Отже, щоб приготувати аджику з помідорів з хріном, солодким і гірким перцем, часником і спеціями, потрібно дотримуватися наступної пропорції продуктів:
- солодкий перець 500-600 г;
- гострий перець 4-5 штук;
- помідори 2 кг;
- корінь хрону 400-500 г;
- часник 100 г;
- сіль 2 ст. ложки;
- цукор 100 г;
- оцет 9% 100 мл.
З цієї кількості продуктів виходить приблизно 2500 мл і трохи залишиться на пробу.
Отже, солодкий перець потрібно вимити, розрізати на частини, очистити від насіння.
Перець гіркий вимити, відрізати хвостики.
Помідори вимити, розрізати на частини.
Далі всі овочі потрібно перемолоти на м'ясорубці, включаючи насіння від гіркого перцю.
Влийте оцет і додайте часник. Розмішайте. Варіть ще 5 хв.
Читайте також:
Це просто божественно і незвичайно: рецепт кукурудзяної піци з сиром та помідорами чері
Один тільки запах зводить з розуму: рецепт маринованого сала з паприкою в розсолі
Ви захоплюватиметеся цією стравою: рецепт картопляної ковбаси по-литовськи