Продукти (на 6 порцій)
Фарш м'ясний - 250 г
Квасоля консервована - 500 г
Цибуля ріпчаста - 100 г (1 шт.)
Яйця (великі) - 2 шт.
Сухарі панірувальні - 100 г + за потребою
Сіль - 1/3 ч. ложки (за смаком)
Перець чорний мелений - щіпка
Олія - ​​45 мл (3 ст. ложки)

Цибулю очистіть і наріжте дрібними кубиками.
Розігрійте сковороду з 15 мл олії і викладіть туди цибулю. Обсмажте 6-8 хвилин|мінути| на невеликому вогні, помішуючи, до рум'яності. Обсмажену цибулю трохи остудіть.

Тим часом консервовану квасолю відкиньте на друшляк і промийте. Струсіть, щоб стекла вся рідина. Пропустіть квасолю через м'ясорубку.

До подрібненої квасолі додайте м'ясний фарш, перемішайте.

Туди ж викладіть цибулю, перемішайте.

Убийте яйця, посоліть і поперчіть. Добре перемішайте. Якщо фарш вийшов рідким, додайте 1-2 ст. ложки панірувальних сухарів.

Візьміть 1 ст. ложку фаршу з гіркою, вологими руками сформуйте овальну заготовку і запанируйте в сухарях.
Так зробите з усім фаршем.

Розігрійте сковорідку з олією (30 мл) і викладіть туди котлети. Обсмажте на помірному вогні по 3-4 хвилини з кожного боку. Аналогічно обсмажте наступну партію.

Готові котлети помістіть на паперовий рушник, щоб увібрала зайву олію. З цієї кількості продуктів виходить 11-12 котлет.

Котлети з фаршу з консервованою квасолею добре гармонують зі свіжими овочами, ароматною зеленню та соусами.

Читайте також:

Їх можна з'їсти 5 штук поспіль: рецепт котлет з гречки та баклажанів

Ідеально під курку, котлети чи свинину: рецепт зеленої аджики по-кавказьки на зиму

Рум'яні та соковиті: рецепт незвичайних котлет із гречки та молодих кабачків

Вони самі залітатимуть у рот: рецепт рубаних кабачкових котлет із курячим філе