Молоді кабачки з сиром та сметаною – це не просто смачно, а дуже смачно. Приготування цієї закуски не займе багато часу, а оригінальний смак надасть можливість поставити таку страву навіть на святковий стіл!

Для приготування смажених кабачків з сиром та сметаною потрібно:

  • 2 средних кабачка;
  • 2 яйця;
  • 4 ст. ложки муки;
  • сіль за смаком;
  • рослинна олія;
  • 250-300 г сиру;
  • 2-3 ст. ложки сметани;
  • 3-4 зубки часнику;
  • 1 буряк;
  • 1 морква.

Кабачки ріжемо кружальцями, пануємо в борошні і обмочуємо у збитих яйцях. Смажимо на розігрітій олії з двох сторін. У процесі смаження кабачки можна трохи посолити.

З буряка та моркви на соковижималці давимо сік (окремо).

Сир протираємо через металеве сито, солимо, додаємо трохи сметани, тиск часник і добре все вимішуємо.

Розділимо масу навпіл і в одну частину додамо 2 ст. ложки соку буряків, а в іншу – моркви.

Охолоджені смажені кабачки намазуємо зверху сирною масою, частина кабачків - однією, частина - іншою. Краї можна прикрасити за допомогою шприца, а можна використовувати вилку. На край зубчиків вилки набираємо потрібну масу і, як би витираємо зубчики об край кабачка.