Продукти
Перець солодкий – 3 шт.
Бринза - 150 г
Яйце - 1 шт.
Петрушка свіжа - 3-4 гілочки
Кріп свіжий - 3-4 гілочки
Перець червоний гострий мелений - щіпка
Паприка мелена - 1/3 ч. ложки
Сіль за смаком
Олія вершкове - 30 г

Болгарські перці миємо, надрізаємо зверху – відрізаємо верхівку, але не до кінця. Вичищаємо насіння.

Готуємо начинку.
Бринзу ламаємо на шматочки у глибоку миску. Додаємо яйце, паприку та червоний перець. Петрушка і кріп промиваємо, обсушуємо, дрібно рубаємо ножем і відправляємо в миску. Перемішуємо, ретельно розминаючи вилкою або перебиваємо занурювальним блендером.

Якщо бринза недостатньо солона, то трохи підсоліть начинку.

Наповнюємо перці начинкою.

У сковороді на середньому вогні розтоплюємо вершкове масло. Викладаємо фаршировані перці в сковороду та обсмажуємо приблизно по 1-2 хвилини з кожного боку.

Перекладаємо обсмажені фаршировані перці у форму для запікання і відправляємо в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів приблизно на 25 хвилин.

Запечені фаршировані перці з бринзою та яйцем готові.