Кабачкова піца з сиром та помідорами - це те, що готується легко, але нітрохи не поступається до смаку звичайній піці з піцерії.

Докладніше про те, як приготувати страву за рецептом кабачкової піци з сиром та помідорами читайте у нашому матеріалі.

Для того, щоб приготувати страву за рецептом кабачкової піци з сиром та помідорами нам знадобиться:

  • кабачок, яйце – по 1 шт.;
  • мука – 1-2 ст. л.;
  • сіль;
  • помідор, моцарела - 60 г;
  • сушений орегано та базилік.

Спосіб приготування страви за рецептом кабачкової піци з сиром та помідорами:

Підготовка до приготування кабачкової піци з сиром та помідорами дуже проста та швидка. Почніть із натирання кабачка на великій тертці. Це допоможе отримати м'яку та соковиту текстуру для млинця. Після цього додайте трохи солі і ретельно перемішайте. Залишіть кабачки на п'ять хвилин, щоб вони випустили сік, а потім відіжміть зайву рідину.

Тепер приготуйте тісто для кабачкової піци із сиром та помідорами. Додайте яйце, сіль за смаком і достатню кількість борошна, щоб створити консистенцію, схожу на звичайне тісто млинця. Перемішайте всі інгредієнти до однорідної маси.

Розігрійте сковороду і викладіть кабачкове тісто для кабачкової піци з сиром і помідорами. Розрівняйте його, щоб млинець вийшов рівним. Підсмажте його під кришкою чотири-п'ять хвилин до появи золотистої скоринки по обидва боки.

Поки млинець для кабачкової піци з сиром та помідорами готується, наріжте помідори та моцареллу на тонкі кола. Посоліть помідори за смаком і посипте орегано сушеним і базиліком для додавання аромату і смаку.

Переверніть млинець на інший бік і викладіть на нього кола сиру та помідорів. Зачекайте, доки сир почне розтікатися і помідори трохи розм'якнуть.

Накрийте кришкою сковороду і продовжуйте обсмажувати ще кілька хвилин, щоб сир повністю розтанув і всі інгредієнти добре прогрілися.

У результаті, ви отримаєте смачну та ароматну кабачкову піцу з сиром та помідорами. Ця страва ідеально підходить для легкого обіду чи вечері. Смачного!

Читайте також:

Вся родина буде в захваті від цієї консервації: рецепт гречки з овочами на зиму

Зазвичай просять другу порцію: рецепт м'яса, запеченого з кабачками та молодою картоплею під сметаною та сиром

Від них неможливо відірватися: рецепт закусочних тостів з паштетом з крабових паличок та плавленого сирку