Продукти:
  • сир 150 г;
  • французький багет 1 штука;
  • солодкий перець 1 штука;
  • куряче яйце 1 штука;
  • майонез до смаку;
  • рослинна олія за смаком;
  • сіль за смаком;
  • сосиски 350 г;
  • петрушка до смаку;
  • мелений чорний перець за смаком
Багет розрізати впоперек на 3-4 частини.
Кожну частину розрізати вздовж 2 половинки.
Акуратно вийняти м'якуш з половинок багету, залишаючи стінки товщиною 1 см.
Приготувати начинку. Шинку, ковбасу, огірок, помідор нарізати кубиками. Все перемішати.
Додати яйце (можливо знадобитися не все яйце — маса не повинна стати рідкою. Покласти трохи майонезу, щоб маса стала в'язкою. Наповнити цією начинкою багет, посипати сиром.
Запікати в духовці 10-15 хвилин|мінути| при температурі 180 градусів.
Читайте також: