Продукти:
- сир 150 г;
- французький багет 1 штука;
- солодкий перець 1 штука;
- куряче яйце 1 штука;
- майонез до смаку;
- рослинна олія за смаком;
- сіль за смаком;
- сосиски 350 г;
- петрушка до смаку;
- мелений чорний перець за смаком
Багет розрізати впоперек на 3-4 частини.
Кожну частину розрізати вздовж 2 половинки.
Акуратно вийняти м'якуш з половинок багету, залишаючи стінки товщиною 1 см.
Приготувати начинку. Шинку, ковбасу, огірок, помідор нарізати кубиками. Все перемішати.
Додати яйце (можливо знадобитися не все яйце — маса не повинна стати рідкою. Покласти трохи майонезу, щоб маса стала в'язкою. Наповнити цією начинкою багет, посипати сиром.
Запікати в духовці 10-15 хвилин|мінути| при температурі 180 градусів.
Читайте також:
Смачніше ніж будь-який пиріг: рецепт заливного лаваша з м'ясним фаршем
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяСправжня райська насолода: рецепт рулету з лаваша з крабовими паличками та плавленим сиром
Куди там тій шаурмі: рецепт конвертиків з лавашу з начинкою з курки, сиру та помідорів
Ви закохаєтеся в цю страву: рецепт запіканки з лаваша, курячого фаршу та кабачків