Багато хто з нас звик готувати кабачки за класичними рецептами на сковороді, в духовці, в мультиварці або в пароварці, додаючи до них інші овочі або фарш.

Сьогодні ми поділимося з вами рецептом молодих кабачків, приготованих з кисломолочним сиром. Запевняємо вас: ця страва варта того, щоб її скуштувати.

Що нам знадобиться для приготування молодих кабачків з кисломолочним сиром:

4 молоді кабачки

200 г кисломолочкого сиру

1 яйце

2 столові ложки борошна

2 столові ложки рослинної олії

Сіль та перець за смаком

Свіжа зелень для прикраси (за бажанням)

Процес приготування молодих кабачків з кисломолочним сиром:

Молоді кабачки мийте, обрізайте кінці та нарізайте їх на тонкі кружечки.

У каструлі з окропом, посоленою за смаком, опустіть нарізані кабачки на 2-3 хвилини. Вони мають стати трохи м'якшими, але не розварюватися. Потім акуратно злийте воду і залиште кабачки в друшляку, щоб зайва рідина скла.

У мисці змішайте сир, яйце та борошно. Додайте сіль і перець за смаком і добре перемішайте все до отримання однорідної маси. У великій сковороді розігрійте олію на середньому вогні.

Кожен кабачок вмочіть у сирну суміш, щоб рівномірно покрити його з усіх боків, а потім акуратно викладіть на розігріту сковороду. Повторюйте цей процес для решти кабачків.

Смажте кабачки з кисломолочним сиром на середньому вогні до золотистого кольору з обох боків приблизно по 2-3 хвилини з кожного боку.

Після смаження перекладіть готові кабачки з сиром на блюдо, прикрасьте свіжою зеленню (за бажанням) та подавайте гарячими. 

Читайте також:

Як за допомогою курячих яєць прибрати жирок на животі: проста хитрість, яка вам допоможе

Ці предмети приваблюють удачу та багатство до будинку: список

Згадаймо смак дитинства: рецепт ніжної картопляної запіканки з фаршем