Продукти (на 3 порції)
Куряча печінка - 400 г
Картопля молода - 300 г
Кабачки молоді - 150 г
Цибуля ріпчаста (невелика) - 2 шт.
Морква – 1 шт.
Томатна паста – 2 ст. ложки
Часник - 3 зубчики
Олія - ​​50 мл
Сіль - 1/3 ч. ложки (за смаком)
Перець чорний мелений - 1/4 ч. ложки (за смаком)
Кріп свіжий - 15 г
Вода питна – 150 мл

Курячу печінку потрібно промити, видалити прожилки.

Картопля та кабачок ретельно промити та обсушити.

Цибулю та моркву очистити і промити: цибулю нарізати півкільцями, а моркву натерти на середній тертці.

Часник нарізати невеликими пластинами.

У добре розігріту сковороду влити олію, викласти моркву, цибулю та часник і обсмажити 3-4 хвилини, до м'якості.

Курячу печінку нарізати великими шматочками і викласти в сковороду до овочів. Готувати на маленькому вогні 6-7 хвилин.

Кабачок нарізати півколоми, а картопля нарізати великими часточками.

Викласти картоплю та кабачки у сковороду до печінки.

Томатну пасту з'єднати з|із| водою, перемішати і влити в сковороду.
Кріп дрібно нарізати і додати|добавляти| в сковороду, всипати сіль|соль| і мелений перець.

Сковороду закрити кришкою та гасити рагу на невеликому вогні 25-30 хвилин. Наприкінці приготування зняти пробу, за необхідності додати сіль.

Рагу з молодої картоплі, кабачків та курячої печінки готові.

Розкласти рагу по тарілках і подати до столу, за бажання посипавши нарізаною свіжою зеленню.

Читайте також:

Ідеально під малосольні огірочки: рецепт молодої картоплі у клярі. Так ви ще не куштували

Насолода гарантована: рецепт вареників з тертою молодою картоплею, салом та цибулею

Що буде з цінами на молоду картоплю і чому вона буде неякісною