Продукти (на 3 порції) | ||
Куряча печінка - 400 г | ||
Картопля молода - 300 г | ||
Кабачки молоді - 150 г | ||
Цибуля ріпчаста (невелика) - 2 шт. | ||
Морква – 1 шт. | ||
Томатна паста – 2 ст. ложки | ||
Часник - 3 зубчики | ||
Олія - 50 мл | ||
Сіль - 1/3 ч. ложки (за смаком) | ||
Перець чорний мелений - 1/4 ч. ложки (за смаком) | ||
Кріп свіжий - 15 г | ||
Вода питна – 150 мл |
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяКурячу печінку потрібно промити, видалити прожилки.
Картопля та кабачок ретельно промити та обсушити.
Цибулю та моркву очистити і промити: цибулю нарізати півкільцями, а моркву натерти на середній тертці.
Часник нарізати невеликими пластинами.
У добре розігріту сковороду влити олію, викласти моркву, цибулю та часник і обсмажити 3-4 хвилини, до м'якості.
Курячу печінку нарізати великими шматочками і викласти в сковороду до овочів. Готувати на маленькому вогні 6-7 хвилин.
Викласти картоплю та кабачки у сковороду до печінки.
Томатну пасту з'єднати з|із| водою, перемішати і влити в сковороду.
Кріп дрібно нарізати і додати|добавляти| в сковороду, всипати сіль|соль| і мелений перець.
Сковороду закрити кришкою та гасити рагу на невеликому вогні 25-30 хвилин. Наприкінці приготування зняти пробу, за необхідності додати сіль.
Рагу з молодої картоплі, кабачків та курячої печінки готові.
Читайте також:
Ідеально під малосольні огірочки: рецепт молодої картоплі у клярі. Так ви ще не куштували
Насолода гарантована: рецепт вареників з тертою молодою картоплею, салом та цибулею
Що буде з цінами на молоду картоплю і чому вона буде неякісною