Пропонуємо приготувати дуже незвичайні гарячі бутерброди. Така закуска підійде для сніданку або перекушування, на смак вони виходять дуже незвичайними, оскільки кабачки попередньо не піддаються тепловій обробці. Компанію кабачку складуть морква та сир сулугуні.

Щоб приготувати гарячі бутерброди з молодими кабачками, морквою та сулугуні, знадобляться такі продукти:

  • морква – 90 г (0,5 шт.);
  • кабачок (маленький) - 250 г;
  • сир сулугуні – 150 г;
  • часник – 2 зубчики;
  • сметана – 55 г (2 ст. ложки);
  • гірчиця – 1 чайна ложка;
  • батон - 160 г (8 скибочок);
  • сіль за смаком;
  • перець чорний мелений - за смаком.

Кабачок вибираємо молодий, який не потрібно чистити. Кабачок потрібно вимити, обсушити та натерти на великій тертці.

Далі чистимо моркву. Її потрібно натерти на дрібній тертці. Змішуємо кабачки та моркву в глибокій мисці.

Сир натерти на великій тертці, додаємо його до овочів.

Духовку вмикаємо для розігріву до 190 градусів.

В окремій мисці з'єднуємо сметану, сіль та гірчицю. Ретельно перемішуємо і додаємо сметанну суміш до сиру та овочів. Поперчити, перемішати.

Зубчики часнику очистити та пропустити через прес у миску із сирно-овочевою масою. Знову ретельно перемішати.

Змащуємо підготовленою начинкою скибочки батона. Застелити пергаментом лист і викласти на нього заготовки.

Відправляємо лист у розігріту до 190 градусів духовку і запікаємо бутерброди 20 хвилин. Час приготування залежить від особливостей духовки.

Дуже смачні гарячі бутерброди з кабачком потрібно подати одразу до столу.

Читайте також: