Продукти (на 2 порції)
Яйця – 4 шт.
Молоко - 40 мл
Сіль за смаком
Перець чорний мелений - за смаком
Олія - ​​20 г
*
Для начинки:
Крабові палички – 100 г
Сир плавлений - 200 г (2 пачки)
Часник - 2 зубчики
Майонез - 60 г
Петрушка свіжа – 15 г
Для приготування омлету яйця розбиваємо в миску, вливаємо молоко. Також всипаємо сіль та перець. Все збиваємо віночком.

Розігріваємо сковороду великого діаметру (щоб омлет вийшов досить тонким) з олією. Виливаємо на сковороду яєчну суміш.

Накриваємо сковороду кришкою і на невеликому вогні готуємо омлет приблизно 3-5 хвилин, до схоплювання та підрум'янювання з одного боку.

Потім омлет перевертаємо на інший бік і обсмажуємо приблизно 2-3 хвилини, до підрум'янювання з іншого боку. Готовий омлет перекладаємо на тарілку і залишаємо остигати.

Крабові палички натираємо на середній тертці.

Плавлені сирки також натираємо на середній тертці та додаємо до крабових паличок.

Зубчики часнику очищаємо, натираємо на дрібній тертці або пропускаємо через прес і додаємо до крабових паличок із сиром.

Петрушку дрібно шаткуємо і відправляємо в ту ж миску. Додаємо майонез. Все перемішуємо до однорідності - готова начинка.

На омлет викладаємо начинку та рівномірно розподіляємо.

Омлет із начинкою згортаємо в рулет і подаємо у теплому вигляді на сніданок.

Або загортаємо рулет у харчову плівку та відправляємо в холодильник на 2 години.

Через деякий час дістаємо рулет з холодильника, нарізаємо і подаємо як холодну закуску. Після охолодження рулет краще нарізається і зріз виходить рівним.

Такі роли з омлету з начинкою підійдуть не тільки для сніданку, їх можна приготувати для святкового столу.

Читайте також:

За старих часів його називали "огірчанка": рецепт супу з квашених огірків та кукурудзяної крупи

Чоловік завжди буде в захваті: стара гуцулка поділилася рецептом курячих ніжок у гарбузі

Так готували в панських будинках: старовинний рецепт голубців із м'ясом та домашньою локшиною. Це щось