Весна – сезон шашликів, а місяць травень – батько пікніків. А це означає, що настав час діставати шампура та мангали, а також рецепти. Але можна піти дуже простим шляхом - за нашим рецептом, і використовувати підручні методи приготування соковитого м'яса, наприклад, у банці.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДокладніше про рецепт соковитого м'яса у банці читайте у нашому матеріалі.
Для приготування соковитого м'яса в банці за рецептом нам знадобиться:
Рецепт приготування соковитого м'яса у банці:
1. Згідно з рецептом, м'ясо вимийте та обсушіть серветкою. Наріжте його великими порційними шматочками.
2. Цибулину очистіть і наріжте півкільцями. Якщо не любите цибулю, то за рецептом її можна не додавати або замінити іншим овочем, наприклад, болгарський перець.
3. У миску викладіть м'ясо, додайте нарізану цибулю, приправи для м'яса, сіль та перець. Якщо в спеціях для м'яса є сіль та перець, додаткову сіль та перець додайте з обережністю. Відповідно до рецепту ідеального соковитого м'яса в банку можете додати трохи лимонного соку. Ретельно перемішайте та залиште маринуватися на 10-20 хвилин або на ніч.
4. Викладіть м'ясо з цибулею у скляну літрову банку чи кілька баночок меншого обсягу. Додайте лаврове листя та горошини запашного перцю. Не потрібно додавати додаткову олію, адже з м'яса при запіканні виділиться багато соку і воно гаситиметься в ньому.
5. Прикрийте кришкою банку. Поставте банку з м'ясом у жароміцну форму або відразу на застелену решітку пергаментом. Поставте банку холодну духовку і запікайте близько 1,5-2 годин при 170° С. Важливо ставити банку в холодну духовку, щоб вона поступово нагрівалася і не тріснула від різкого перепаду температур.
6. Готову свинину у банку злегка охолодіть. Перекладіть соковите м'ясо із банки на тарілку, прикрасьте свіжою зеленню і подайте до столу з будь-яким гарніром.
Соковите, ароматне м'ясо у банці за нашим рецептом стане чудовою стравою як на повсякденну вечерю, так і на святковий стіл. Спробуйте приготувати соковите м'ясо в банку за цим прийнятним і простим рецептом і насолоджуйтесь неймовірним смаком соковитого м'яса в банці вже за кілька годин. Смачного!
Читайте також:
"Тітка Циля, дайте добавки": рецепт єврейського закусочного форшмаку з картоплею та яйцями
Справжня насолода: рецепт курки по-пекінськи в томатній пасті з соєвим соусом
Обов'язково спробуйте: рецепт закусочного салату з ковбасою та маринованими опеньками